Elektronik sigara ve puff nereden bulunur?

Eminönü değil de Kadıköy'de Yazıcıoğlu'nun arka tarafında dolaş (Monster Notebook'un karşı sırası), ordaki elemanlar zaten puff lazım mı diyor. Eminönü'nde de vardır ama bilmiyorum, Kadıköy'e geçiş kolay zaten.

Kanka bana çok ters kalıyor ya orasi. Eminonun'de bir yerde bulsam alacağım da İstanbul'u çok bilmiyorum.

Eminönü değil de Kadıköy'de yazıcıoğlu'nun arka tarafında dolaş (Monster Notebook'un karşı sırası), oradaki elemanlar zaten puff lazım mı diyor. Eminönü'nde de vardır ama bilmiyorum, Kadıköy'e geçiş kol.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda İstanbul'a gideceğim eminönü'nde dolanacagim. Eminonu'ne yakın puff satan bir yer var mıdır? Varsa açık adres veriri misiniz? 750-850 bütçe var.
Dostum sigarayı bırakman en iyisi fakat ben elektronik sigara denedim sarmadı. Tekrar sigaraya döndüm. Elektronik sigara sarmıyor yani bilginize. Test edildi.

Açık adres oralarda yaşamadığımdan veremem ama sana bir tavsiye herhangi bir tütüncüden puff almanı önermem büyük ihtimalle sahte üründür, kötü olan şey daha zararlı olması olacak ama bu demek değil ki gerçeği sağlıklı. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı