Eminönü değil de Kadıköy'de yazıcıoğlu'nun arka tarafında dolaş (Monster Notebook'un karşı sırası), oradaki elemanlar zaten puff lazım mı diyor. Eminönü'nde de vardır ama bilmiyorum, Kadıköy'e geçiş kol.
Eminönü bilmiyorum maalesef. Yarım saatte vapurla geçebilirsin veya marmaray var.Kanka bana çok ter kaliyo ya orasi eminonunde biyerde bulsam alicskda İstanbul'u çok bilmiyorum
Eminönü'nden tek vapurla kısa sürede geçiliyor ve zaten bahsedilen yere çok yakın iniyorsun.Kanka bana çok ters kalıyor ya orasi.
Dostum sigarayı bırakman en iyisi fakat ben elektronik sigara denedim sarmadı. Tekrar sigaraya döndüm. Elektronik sigara sarmıyor yani bilginize. Test edildi.Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda İstanbul'a gideceğim eminönü'nde dolanacagim. Eminonu'ne yakın puff satan bir yer var mıdır? Varsa açık adres veriri misiniz? 750-850 bütçe var.
Sirkeci Doğubank İş Hanı'nda aklınıza gelebilecek e-sigara ile ilgili her şeyi bulabilirsiniz
![]()
SİRKECİ DoÄubank İŠHanı · Hobyar, Hamidiye Cd. No:10, 34112 Fatih/İstanbul
âââââ · İŠMerkeziwww.google.com
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda İstanbul'a gideceğim eminönü'nde dolanacagim. Eminonu'ne yakın puff satan bir yer var mıdır? Varsa açık adres veriri misiniz? 750-850 bütçe var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.