Elementary OS "INFO: Install error failed to commit logical" Kurulum Hatası

• Konuyu başlatan 305286
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.634

305286

Hectopat
Elementary OS'u mu USB'ye sudo dd... Diye yazdım şimdi kurulum yapmak istiyorum fakat bana diski silip yüklerken bu hatayı veriyor INFO: Install error: failed to commit logical partitions: unable to create volume group 'data_3Csmv ' on "/dev/mapper/data_3Csmv" : vgcreate failed with status: 5 (Input/output error (os error 5)) hatası alıyorum çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
INFO: Install error: failed to commit logical partitions: unable to create volume group 'data_3Csmv ' on "/dev/mapper/data_3Csmv" : vgcreate failed with status: 5 (Input/output error (os error 5))

Diski LVM olarak yapılandırmaya çalışıyorsun ve mantıksal disk bölümü oluşturulurken hata alıyorsun. Kurulum sırasında yapmaya çalıştığın disk bölümlendirme hakkında daha fazla bilgi vermen lazım. Sorun disk bölümlendirme hatan ya da kurulum sihirbazındaki bölümlendirme ile ilgili bir bug sebebiyle olabilir. Daha fazla bilgi vermen lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı