okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 10 Ocak 2022 #1 Selam öncelikle. Elementary OS'da sudo apt install neofetch komutu ile Neofetch'i kurmak istiyorum ancak aşağıda ki hatyı alıyorum. Çözümü nedir?
Selam öncelikle. Elementary OS'da sudo apt install neofetch komutu ile Neofetch'i kurmak istiyorum ancak aşağıda ki hatyı alıyorum. Çözümü nedir?
Çözüm 4 4 433815 10 Ocak 2022 okaykaya dedi: Selam öncelikle. Eki Görüntüle 1266372 Elementary OS'da sudo apt install neofetch komutu ile Neofetch'i kurmak istiyorum ancak aşağıda ki hatyı alıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle AppCenter kullanıyor. Bilgisayarı yeniden başlatıp ya da AppCenter'ı kapatıp kurmayı deneyin.
okaykaya dedi: Selam öncelikle. Eki Görüntüle 1266372 Elementary OS'da sudo apt install neofetch komutu ile Neofetch'i kurmak istiyorum ancak aşağıda ki hatyı alıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle AppCenter kullanıyor. Bilgisayarı yeniden başlatıp ya da AppCenter'ı kapatıp kurmayı deneyin.
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 10 Ocak 2022 #2 okaykaya dedi: Selam öncelikle. Eki Görüntüle 1266372 Elementary OS'da sudo apt install neofetch komutu ile Neofetch'i kurmak istiyorum ancak aşağıda ki hatyı alıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle AppCenter kullanıyor. Bilgisayarı yeniden başlatıp ya da AppCenter'ı kapatıp kurmayı deneyin. Artı 1 Eksi Çözüm
okaykaya dedi: Selam öncelikle. Eki Görüntüle 1266372 Elementary OS'da sudo apt install neofetch komutu ile Neofetch'i kurmak istiyorum ancak aşağıda ki hatyı alıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle AppCenter kullanıyor. Bilgisayarı yeniden başlatıp ya da AppCenter'ı kapatıp kurmayı deneyin.
KS KS okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 10 Ocak 2022 #3 433815 dedi: Büyük ihtimalle AppCenter kullanıyor. Bilgisayarı yeniden başlatıp ya da AppCenter'ı kapatıp kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamam, çok sağolun. Sorunu çözdüm. Konu Kilit. Artı 0 Eksi
433815 dedi: Büyük ihtimalle AppCenter kullanıyor. Bilgisayarı yeniden başlatıp ya da AppCenter'ı kapatıp kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamam, çok sağolun. Sorunu çözdüm. Konu Kilit.