Eleştiri kanalı açmak mantıklı mı?

1. seçeneği bilmem ama Minecraft videosu çekmeyin artık izlenmiyor, yüzlerce kişi senin gibi Minecraft videoları çekerken sen izlenmezsin.

Bende öyle düşünüyorum aslında 2. seçenek için, fakat hazır toplu kitle var.
Yani Minecraft kitlesi devasa, ne yaparsan yap mutlaka izlenecektir bence, yavaş yavaş kitle de toplanabilir fakat farklı özgün bir şey olmuyor.

@Anobis hocam politika ihlalleri nasıl oluyor acaba, sinirli agresif bir dille mi konuşuyorsunuz hakaret vesaire mi var videolarınızda ya da başka sebepler mi var?

Son düzenleme:
Bir eleştiri kanalı sahibi olarak şunu söylemeliyim; şahsen bence "Gaming" alanına yönelmeniz sizin için daha sağlıklı olur zira bu işe başladım başlayalı telif haklarından ve YouTube politikalarından gerçekten midem bulandı.

Merhaba, bende merak ettim tam olarak politikaları nasıl sorun yarattı sana, konuşmanın falan mı sınırladı. Bir de kanal adın verir misin?

Merhaba, bende merak ettim tam olarak politikaları nasıl sorun yarattı sana, konuşmanın falan mı sınırladı. Bir de kanal adın verir misin?
Kanalımın adı Technopat adımla aynı.
Bende öyle düşünüyorum aslında 2. seçenek için, fakat hazır toplu kitle var.
Yani Minecraft kitlesi devasa, ne yaparsan yap mutlaka izlenecektir bence, yavaş yavaş kitle de toplanabilir fakat farklı özgün bir şey olmuyor.

@Anobis hocam politika ihlalleri nasıl oluyor acaba, sinirli agresif bir dille mi konuşuyorsunuz hakaret vesaire mi var videolarınızda ya da başka sebepler mi var?
Aslında sert konuşmuyordum sanırım tek yanlışım doğruları söylemekti. :(

Hocam beyaz kurt zaten bu işi üstleniyor boşuna dava edilirsiniz ve psikolojik sorunlar yaşarsınız insan Türkiye siyasetinden çabuk sıkılıyor çok olay var ama hiçbiri iyi değil.

Eskiden gündem eleştirileri yapıyordum artık kişi eleştirileri yapıyorum.
Gündemi eleştirirken politikaydı telifdi falan sorun yaşıyor muydunuz? Yoksa sadece kişi eleştirilerine özel bir problem miydi?

Ne yok hocam anlayamadım? Konu başlığına diyorsanız sebep de belirtin lütfen bana sebepler lazım.

Gündemi eleştirirken politikaydı telifdi falan sorun yaşıyor muydunuz? Yoksa sadece kişi eleştirilerine özel bir problem miydi?

Ne yok hocam anlayamadım? Konu başlığına diyorsanız sebep de belirtin lütfen bana sebepler lazım.
Çok fazla detay vermek istemiyorum maalesef :D

Çok fazla detay vermek istemiyorum maalesef :D

Hocam sadece gündemi eleştirmek YouTube'da politika sorunu yaratıyor mu onu merak ettim, sizin kanaldan bağımsız bir soru olarak alabilirsiniz. Tecrübelerinize dayanarak cevabını biliyorsunuzdur, tabii cevap vermek istemiyorsanız da siz bilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı