Hocam puffı biraz iç. Likit açılır belki düzelir. Ama düzelmezse o puff yanmıştır.
Arkadaşlar selam dün Elf Bar aldım 5000 çekim karpuzlu bugün hafif yanık tadı geliyor ve açtığımda yuvarlak bir kısım in bir tarafı küçük bir tarafı kahverengi sizce nasıl düzelir?
Yandıysa geçmiş olsun düzelmez. Ne kadar oldu alalı?
Kaç çekim kaldı yaklaşık yani?
Hocam bir şey sorabilir miyim yeni bir aroma aldım Mandarin lime diye. Yanık tadı falan gelmiyor ama sadece aroma tadı var. Yani tatlı, şekerli, ekşi bir tat yok. Bu normal mi? Parfüm içiyor gibi hissettirdi.Hocam puffı biraz iç. Likit açılır belki düzelir. Ama düzelmezse o puff yanmıştır.
Hocam bir şey sorabilir miyim yeni bir aroma aldım mandarin lime diye. Yanık tadı falan gelmiyor ama sadece aroma tadı var. Yani tatlı, şekerli, ekşi bir tat yok. Bu normal mi? Parfüm içiyor gibi hissettirdi.
Arkadaşlar selam dün Elf Bar aldım 5000 çekim karpuzlu bugün hafif yanık tadı geliyor ve açtığımda yuvarlak bir kısım in bir tarafı küçük bir tarafı kahverengi sizce nasıl düzelir?
Bildiğin düz fosfor yeşili. Aroması iyide şeker hiç yok. Aynı yerden böğürtlenlisini almıştım şurup gibi tatlıydı. Sanirim modelinden böyle. Keşke almasaydım elimde kaldı.Kanka şekersiz almışsın onun tadını hiç sevmiyorum ben hatta bir süre kadar kendimi kötü hissetmiştim midem bulanmıştı bırakmıştım onun siyah renkmi aldınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.