Elf Bar'dan yanık tadı nasıl düzelir?

Rifmon

Hectopat
Arkadaşlar selam dün Elf Bar aldım 5000 çekim karpuzlu bugün hafif yanık tadı geliyor ve açtığımda yuvarlak bir kısım in bir tarafı küçük bir tarafı kahverengi sizce nasıl düzelir?

Arkadaşlar selam dün Elf Bar aldım 5000 çekim karpuzlu bugün hafif yanık tadı geliyor ve açtığımda yuvarlak bir kısım in bir tarafı küçük bir tarafı kahverengi sizce nasıl düzelir?

Hocam çok hızlı ve aralıksız çekerseniz öyle olabilir.

Hocam bir şey sorabilir miyim yeni bir aroma aldım mandarin lime diye. Yanık tadı falan gelmiyor ama sadece aroma tadı var. Yani tatlı, şekerli, ekşi bir tat yok. Bu normal mi? Parfüm içiyor gibi hissettirdi.

Kanka şekersiz almışsın onun tadını hiç sevmiyorum ben hatta bir süre kadar kendimi kötü hissetmiştim midem bulanmıştı bırakmıştım onun siyah renkmi aldınız.

Kanka şekersiz almışsın onun tadını hiç sevmiyorum ben hatta bir süre kadar kendimi kötü hissetmiştim midem bulanmıştı bırakmıştım onun siyah renkmi aldınız.
Bildiğin düz fosfor yeşili. Aroması iyide şeker hiç yok. Aynı yerden böğürtlenlisini almıştım şurup gibi tatlıydı. Sanirim modelinden böyle. Keşke almasaydım elimde kaldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı