Elin terlemesi

Otur ve geçmesini bekle. Özellikle yaz aylarında bana da oluyor. Farenin üzerine peçete koyup kullanıyorum. Stres etkisi de azımsanmayacak kadar fazla oluyor. Rekabetçi oyunlarda daha da fazla oluyor.
İyontoforez diye bir şey var. Doktora gitmişsindir herhalde. Bahset ona.

Ter bezlerinin binlerce olduğunun farkında mısınız? Kabaca araştırınca böyle bir şeye de rastlamadım zaten.

Neredeyse 21 olacağım. 18 olduğumdan beri 3 ayda bir kan bağışlıyorum. Herhangi bir etkisi yok. Terleme ile kanın alakası yok. Sinir sisteminin hassasiyeti ile alakalı çoğu durumda.
Ben çok önceden bu konuyu araştırmıştım 4 sene önce açıkcası aklımda kalan buydu doğru olmaya bilir doktor demedi zaten bana ter bezlerini alcaz die birşey öyle hatırladım için dedim yanlış bilgi ola bilir
 
Kiloluda değilim aslın da hatta bki (boy kütle indeksi) sonucuna göre zayıf sayılıyorum.

Bir ara alacağım randevu canımı çok sıkmaya başladı.

Ameliyatlık bir şey sanırsam yer bezlerini aldırmak. Ameliyatlardan gına geldi artık ama genelde olabilirim sanırım.

Yazmayı unutmuşum:
Çok hızlı kilo veriyorum yani hiç kilo almıyorum gibi bir şey. Bundan kaynaklı olabilir mi?

Oturduğunuz yer sıcak mı?
 
Psikolojik veya fizyolojik olarak ikiye ayrılan bir durum bu. Eğer psikolojik ise aşımı biraz daha kolay (travma geçmişi yoksa tabi) ama fizyolojik ise neyin sebep olduğunu önce bulmanız lazım ki onun içinde kan testi yaptırmanız lazım. Eğer cilt kuruluğunuz var ise bence bırakın terlesin ama yoksa ehli birine gitmeniz faydalı olur zira doktorlar fizyolojik dayanak bulamayınca direkt tiroid bezlerini almayı öneriyorlar. (Vücudunuz çok yağlı ise bu da sebep olur)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı