Elinize 1 milyon dolar geçse ne yaparsınız?

En başta başka bir ülkeye taşınmaya çalışırdım muhtemelen, para işleri kolaylaştırır. Bundan sonra ise araştırmalarımı kendim finansman ederdim.

Millet manyak yav, hala iş ticaret peşindeler...
Miami'den ufak bir ev alır hayatımı sonuna kadar butik şekilde idame ettirirdim. Kaygısız, dertsiz, ufak hobiler ile.
(Miami olma nedeni hep sıcak olması, Türkiye içi olacaksa Bodrum'a yerleşirdim sanırım)

Alacağım ev:

Hayali bile güzel a.

At yarışlarında yerim sanırım. Sonrasında da birkaç tane konut alır kiralarım, sayamayacağım kadar büyükbaş hayvan satın alırım muhtemelen ilgilenmeyince telef olurlardı. (!)
Parayı çarçur edip, çöpe atınca da doğduğum haneye geri dönerdim. (!)

Her Türk insanının hayali.

Son düzenleme:
Ev, arsa, dükkan alırdım. Evleri ve dükkanları kiraya verip guzel ve işlek bir yerde bir dükkan acar hobi olarak çalışırdım. Arsalarida zamanı gelip değerlenince satardım. Geçimim de kiradan olur.

Hiç acımam, faize yatırırm. Şu anda Ziraat 30 günlük faizde o paraya 12 bin liradan fazla veriyor. Benim onun yarısı ile bile gül gibi geçinirim. Kendi harcamam dışındakini faize ekler onun da faizini alırım. Duruma göre ev, araba vb. lazım olan şeyleri alırım. Üstüne işe de giderim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı