Elite 4060 Ti sistem alınır mı?

34 bin TL verilmez daha fp sistemler çıkıyor onları bekleyin.
İşbirlikleri olunca ilk 50 alım için şu fiyat sonra zamlıyoruz diyorlar takipte olmadığım için yetisemiyorum ayrıca fiyatı fazla değil bence piyasası aşağı yukarı böyle

İşbirlikleri olunca ilk 50 alım için şu fiyat sonra zamlıyoruz diyorlar takipte olmadığım için yetisemiyorum ayrıca fiyatı fazla değil bence piyasası aşağı yukarı böyle

Takip etmiyorsanız yapacak birşey yok kendi kararınız ama piyasası bence öyle değil. Daha ucuza 28-30 bin TL arası.

Takip etmiyorsanız yapacak birşey yok kendi kararınız ama piyasası bence öyle değil. Daha ucuza 28-30 bin TL arası.
Hocam o zaman bekliyorum gaming genden içinde 5600 olmayan 30k altı 4060 ti atın

Kanka burada hem konu açıyorsun tavsiye istiyorsun hem de millete atar yapıyorsun konu açma o zaman al çok istediğin sistemi.
Atar falan yapmıyorum kardeşim burda fikir alışverişi yapıyoruz her fikri kabul etmek ya da mantıklı bulmak zorunda değilim gözümden kaçmış bir şey olabilir bende atmasını istiyorum cümleden farklı anlam çıkaran da sensin

Kanka burada hem konu açıyorsun tavsiye istiyorsun hem de millete atar yapıyorsun konu açma o zaman al çok istediğin sistemi.
Ayrıca konu açma önceliğim tavsiye değil bu para verilir mi bizde onu tartışıyoruz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı