RodinHills
Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Problemim klasik bir problem olarak gözükebilir fakat canımı aşırı derecede sıkıyor. Ellerim ve ayaklarımda çoğu zaman kuruma yaşıyorum. Ayağımda genelde çorap olduğu için beni rahatsız etmiyor. Fakat yatarken hiçbir zaman çorabımı çıkartamaz haldeyim. Ellerimde durum daha vahim çünkü kuruduğunda ıslatabilmek için yapabileceğim tek şey elimi tükürük ile düzeltmeye çalışmak oluyor. Bunun ne kadar iğrenç olduğunun farkındayım fakat, gerek koku olsun gerek yapışkanlık olsun ellerimi bu sefer düzelteyim derken daha kötü ediyorum. Birkaç tane nemlendirici krem kullandım ama onlar da düzeltmiyor. Elime ayağıma kremi sürdükten sonraki 5 dakika içerisinde normal oluyor. Tabii krem olduğu için elimi hemen etrafa dokunduramıyorum. 5 dakika sonra ise sanki elime sürdüğüm krem deriye nüfuz edemiyor derimin içi kuruyor üstü bir zırh gibi kremle kaplı kalıyor. Bu sefer ıslatabilmek için herhangi bir şey de uygulayamıyorum. Bu problemi hali hazırda yaşanlar var mı? Nasıl bir çözüm getirebilirim?
Son düzenleyen: Moderatör: