Elraen'nin çok fazla izlenmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende zaten öyle bir şey demedim. Beğenmiyorsan, sohbeti sarmıyorsa izlemezsin bu kadar yani. Yapacak başka bir şey yok. Nasıl sevmediğin bir yemeği yemiyorsan, sevmediğin yayıncıyı da izlemezsin olur biter. Uzatmaya gerek yok.
"i̇zliyorum demedi" dedim?
 
"İ̇zliyorum demedi" dedim?

"Bende şüpeliyim bot olduğuna yayınlarını izledim muhabbeti sarmadı." demiş arkadaş yani izledim demiş. Boş toxiclik yapmayın lütfen.


2-3 bin izleniyordu hep. Ne olduysa bir anda 20-30 bine çıktı o sayı. O günden beri de aşağı inmedi. Dediğim bu.

Hocam adam ilk başladığı zamanlarda 2-3 bin izleniyordu şu an en düşük şekilde 30-40 bin izleniyor. Siz birkaç sene geride kaldınız galiba.
 
Hocam şu an Twitch Türkiye'de belli başlı yayıncıların neden fazla izlendiği basit. Çok izlenen her yayıncının kendine has, kendini izlettiren bir özelliği var. Kendinemüzisyen insanlara komik anlar izlettiği, insanları güldürdüğü için. Pqueen gülüşüyle insanları güldürdüğü için. Jahrein yine insanlara yararlı, değerli anlar kattığı için. Elraen'e gelirsek de olgun, aklı başında ve mahalle abisi kıvamında bir yayıncı olduğu için izleniyor. Tabi Roleplay'de sağlam bir izleyici kitlesi kazandırıyor.
 
Bu kadar sağlam bot olsa herkes attırır. Adam izleniyor işte.Benim de izlemişliğim var da her yayın açtığında değil.
 
Herkesin bir izleyici kitlesi var, Twitch'i arada sırada kullanıyorum fakat sadece Elraenn izliyorum. Üstelik çoğu büyük yayıncı sanırım karantina sebebiyle 30B üstünde izlenmeye başladı her yayınında.
 
Oynadığı oyunu alacak param kalmadığı zaman izlerim, sıkıldığımda yapacak bir şey bulamadığımda izlerim. Sadece 2 yayıncının nadiren de olsa yayınlarına girip izlerim. Birisi Elraenn diğeri de Pqueen.
 
"Bende şüpeliyim bot olduğuna yayınlarını izledim muhabbeti sarmadı." demiş arkadaş yani izledim demiş. Boş toxiclik yapmayın lütfen.
Yazdıklarımı okumadan cevap veriyorsunuz, bunu belki okursunuz: "izliyorum demedi"

Anlayamıyorum da diyorsanız hemen açıklayayım; tam olarak ilk başta dediği şey "sohbeti sarmadı kapattım" olay bu kadar. Elrean "fanboyu" olduğunuzdan gözlerinize perde inmiş, okumak da zorlaşıyor tabii böyle olunca.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı