Elveda Firefox

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çok az oyun iniyor.Windows/Mac kullananlar için çok garip. Bir de gereksiz aşarı RAM kullanıyor denemiştim.

Çok az oyun iniyor.Windows/Mac kullananlar için çok garip. Bir de gereksiz aşarı RAM kullanıyor denemiştim.
Hangi dağıtımı kullandın? Steam'in neredeyse tüm arşivini SteamPlay Proton kullanarak indirebilirsin. Ayrıca Windows veya Mac tasarımlı dağıtımlar mevcut.

Brave kullan hocam.
RAM sorunu varsa, kullanılmaz. Çoklu sekmede CPU ve RAM'ı alıp götürüyor.

Ek olarak Firefox'un 86 sürümünü betadan beri kullanıyorum. Bellek sızıntısının önüne geçilmiş bir miktar.

Arkada açık olan eklentiler:

Burada Opera gizliliğe şöyle önem vermiyor şöyle topluyor böyle topluyor diyorsunuz ama hiç demiyorsunuz kullandığım işletim sistemi neler topluyor acaba.
Öyle deme ya. Şimdi Windows 10'da Edge kullanan tayfa Opera'nı güvenli değil diye gömüp, Edge'yi nasıl övecekler ?

Bence RAM kullanımı gayet iyi o kadar eklentiye göre ve emoji keyboard kullanmanıza gerek yok Windows tuşu+.ile her yerde emoji klavye açabilirsiniz.

Öyle deme ya. Şimdi Windows 10'da Edge kullanan tayfa Opera'nı güvenli değil diye gömüp, Edge'yi nasıl övecekler ?

Aynen Windows 10 tüm verilerimi topluyor hatta sil tuşu da yok(!)

Bence RAM kullanımı gayet iyi o kadar eklentiye göre ve emoji keyboard kullanmanıza gerek yok Windows tuşu+.ile her yerde emoji klavye açabilirsiniz.
Emoji tuşuna basıp, takımın açılmasını bekleyene kadar olay biter zaten. Bu rezillikten kurtulmak için kurdum o eklentiyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…