En acı verici anınızı paylaşır mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lisede koridor başında öğretmenle konuşan sevdiğim kıza bakarken (yani arkama bakarak düz yürürken) bir hıyarın sınıf kapısını aniden koridora doğru açmasıyla yüzüm kapıya yapışmıştı.

Çıkan sese mi, acıyan suratıma mı, kız umarım görmemiştir diye ettiğim dualara mı yoksa o kapıyı açan hıyara yapacaklarıma mı yanayım, bilememiştim.

Tamam, en acı verici olmayabilir ama acıtmıştı.

Hocam bu biraz ırkçılık oluyor ama doğru çok fazla Suriye'li var ve devlet bizden daha çok onlara destek çıkıyor suç devlette bu insanlarda değil sana bu kadar yardım verseler savaş bitmesine rahmen sen döner misin evin yok işin yok artık evinde?
1613251977993.png

Buna da bir yorum yapabilir misiniz? Tabii içiniz parçalanmadı ise.

Lise de koridor başında öğretmenle konuşan sevdiğim kıza bakarken (yani arkama bakarak düz yürürken) bir hıyarın sınıf kapısını aniden koridora doğru açmasıyla yüzüm kapıya yapışmıştı.

Çıkan sese mi, acıyan suratıma mı, kız umarım görmemiştir diye ettiğim dualara mı yoksa o kapıyı açan hıyara yapacaklarıma mı yanayım, bilememiştim.

O anda ben olsam sadece kıza odaklanırdım.

En acı olmasa da şu an aklıma ilk bu geldi.
Benim 5.sınıftan bir arkadaşım var. Çok iyi anlaşıyoruz. Bazen bana soğuk davranıyordu ama olsun yalnız kalmak istemiyordum. Neyse 6.sınıfa geçtik. Ben de Pokemon'u keşfetmişim o sıralar. Bu arkadaşım da bunu öğrendiğinde bana "çocuk musun?" dedi. Ben baya sinirlendim ama yalnız kalmak istemiyordum bu yüzden alttan alıyordum. Bu arada ne bu yalnızlık korkusu diye sorarsanız, ben 5.sınıfta başka bir arkadaşım beni satmıştı ondan yalnız olmaktan korkuyordum. 6.sınıfın sonlarına doğru bu arkadaş benle çok az konuşmaya başladı ve başka insanlar ile arkadaşlık kurmaya başladı. Sonra beni hemen sattı. Sonra yaz tatili geldi, geçti ve ben 7.sınıf oldum. Ben de beni satan insan ile yeniden arkadaş olmaya çalışıyorum ve oldum da. Sonra ne mi oldu? Beni yine sattı. Ben baya üzgünüm. Yalnız kalmışım ve kimse benle konuşmuyor. Sonra karantina geldi. Aklım tam o zaman başıma geldi. Kendime o insanın beni hak etmediğini ve sana en baştan beri iyi davranmadığını. Sen aptal gibi arkadaşlığa devam ettin ama bunun yanlış olduğunu söyledim. O andan itibaren hiç bu konu hakkında üzülmedim.
Yalnız mıyım, evet. Ama bana kötü davranan insanlar ile olacağıma yalnız kalırım daha iyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı