En az ping veren F/P modem önerisi

Bende de aynısı oluyorda bizdeki bariz kablo tavşanım kabloları kemirdigi için oluyor belki seninki kablo degildir ama yinede kullandıgınız interneti arayın derim biz arayınca eve bir kişi yolladılar onun da dedigi gibi kablomuzda problem vardı.
 
Bende de aynısı oluyorda bizdeki bariz kablo tavşanım kabloları kemirdigi için oluyor belki seninki kablo degildir ama yine de kullandıgınız interneti arayın derim biz arayınca eve bir kişi yolladılar onun da dedigi gibi kablomuzda problem vardı.

Dediğiniz kablo internetten modeme olan mı routerdan PC'me olan mı?
 
@ElZavo, komut istemcisi ile
Kod:
ipconfig /all
komutunu kullanarak default gateway (varsayılan ağ geçidi) bağlantısını tespit ediniz. İlgili bağlantıyı tarayıcı adres çubuğuna yazınız ve giriş yapınız. Karşınıza çıkan ekranda DSL yönlendiricinizin giriş bilgileri ile giriş yapınız. Ardından SNR Margin, Line Attenuation ve benzeri değerlerin yazdığı sayfanın görselini bizimle paylaşınız.
 
İnternetten modeme olan.

Hmm yarın arayacağım müşteri hizmetlerini.

@ElZavo, komut istemcisi ile
Kod:
ipconfig /all
komutunu kullanarak default gateway (varsayılan ağ geçidi) bağlantısını tespit ediniz. İlgili bağlantıyı tarayıcı adres çubuğuna yazınız ve giriş yapınız. Karşınıza çıkan ekranda DSL yönlendiricinizin giriş bilgileri ile giriş yapınız. Ardından SNR margin, line attenuation ve benzeri değerlerin yazdığı sayfanın görselini bizimle paylaşınız.

1687900968342.png


Nereden ulaşacağım bu dediklerinize.
 

Yukarıdaki denemeyi yapıp bizimle paylaşmalısınız.

Bütçeniz nedir?

Hat değerlerinizi de iletebilirseniz inceleyebiliriz.
Şu yorumda ilettiğim denemeyi de yapınız ve bizimle paylaşınız.
Hat değerleriniz fena değil.
 

Geri
Yukarı