dogukkn Yoctopat Katılım 11 Ekim 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:35 #1 Guncellemeden sonra veya genel olarak en az sorun cikartan ya da hiç sorun cikartmayan Arch tabanli Linux hangi Linux'lar?
Guncellemeden sonra veya genel olarak en az sorun cikartan ya da hiç sorun cikartmayan Arch tabanli Linux hangi Linux'lar?
A agrofea Decipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 1.262 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:02 #2 Sorun çıkarıyor hepsi. Sorunsuz Linux yok. Ama en güzel arayüz Garuda Linux ama bence en güzeli Debian Ubuntu daha az sorunlu. Ama Linux de yeniyim. Döndüm dolaştım Ubuntu'ya döndüm. Artı 0 Eksi
Sorun çıkarıyor hepsi. Sorunsuz Linux yok. Ama en güzel arayüz Garuda Linux ama bence en güzeli Debian Ubuntu daha az sorunlu. Ama Linux de yeniyim. Döndüm dolaştım Ubuntu'ya döndüm.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.181 Makaleler 5 Çözümler 304 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek Bugün 01:32 #3 dogukkn dedi: Guncellemeden sonra veya genel olarak en az sorun cikartan ya da hiç sorun cikartmayan Arch tabanli Linux hangi Linux'lar? Genişletmek için tıkla... Saf Arch. Saçma sapan otomasyonlar yok her şey gerçekten senin kontrolünde. Wikisinden yardım alıp yapamayacağın şey yok. Artı 0 Eksi
dogukkn dedi: Guncellemeden sonra veya genel olarak en az sorun cikartan ya da hiç sorun cikartmayan Arch tabanli Linux hangi Linux'lar? Genişletmek için tıkla... Saf Arch. Saçma sapan otomasyonlar yok her şey gerçekten senin kontrolünde. Wikisinden yardım alıp yapamayacağın şey yok.