En Beğendiğiniz Windows Sürümü Hangisi?

En beğendiğiniz Windows Sürümü?

• Oy verenlerin toplamı
    257
Şu ana kadar çıkmış olan Windows sürümleri arasında en beğendiğiniz hangisi ve neden?
Bence Windows 10. Çünkü Windows 7, 9-10 yıllık bir işletim sistemi ve bazı emojileri desteklemiyor, Windows 10 destekliyor aynı zamanda Windows 10 görünüm ve hızlı erişim açısından gelişmiş bir işletim sistemi. Windows 10'da aynı zamanda sistemin dilini ingilizce ve bölgesini ABD yapınca arama ekranında "Cortana" adlı bir sanal asistan ortaya çıkıyor aynı siri gibi ortak görevlere sahip. İngilizceniz biraz iyiyse hemen çözersiniz. Windows Defender ise Windows 7 sürümlerinde olduka ilkel bir görünüme sahip. Ama Windows 10 sürümlerinde gayet dijital ve modern hayata uygun bir şekilde tasarlanmıştır.
İyi günler :)

Windows NT 4-6.4(Windows 10'un beta sürümleri 6.4 diye geçiyordu) arasındaki bütün Windows NT sürümleri. Windows 10 bir tek arayüz olarak güzel(8.1 daha iyiydi) onun dışında performans ta dahil her şeyi kötü. Windows me ve öncesi ms-dos tabanlı Windows sürümleri Windows 10'dan daha beter hem iş kapasitesi az hem o fat dosya sistemi çok yavaş hem de ilk dediğim gibi yapabilecekleri az, adam gibi görev yöneticisi bile yoktu. Hatta şahsen Windows NT hiç çıkmasaydı ve sonraki sürümler ms-dos tabanlı olsaydı asla Windows kullanmazdım Linux kullanırdım 10 kat daha iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı