En abartılan oyun karakteri

Witcher oyunları, özellikle 3.oyun kitaplarla bağlantılı. Ayrıca ilk 2 oyunu da oyna dedim. Kitapları okumadan Witcher oyunlarini oynamak 10 sezonluk bir diziye 5.sezondan başlamak ile aynı şeydir. Ki oyunlarda bile mükemmel bir karakter Geralt.

Bir olayı olması için illa duygusal sahneleri falan mı olması gerek? Ayrıca daha demin attığım yorumu oku. Witcher 3 kitaplarla bağlantılı bir oyun.

Şahsen ben bir oyunu anlamak için kitap okumak istemiyorum ve oyunlarıyla başladım, ki Witcher 2 başyapıt diyebileceğim bir yapım fakat dediğim gibi oyunun olayı Geralt değil, duygusal sahneden kasıtınız karakterin duygularını oyuncuya hissettirmek ise evet, öyle olması gerekli.

Şahsen ben bir oyunu anlamak için kitap okumak istemiyorum ve oyunlarıyla başladım, ki Witcher 2 başyapıt diyebileceğim bir yapım fakat dediğim gibi oyunun olayı Geralt değil, duygusal sahneden kasıtınız karakterin duygularını oyuncuya hissettirmek ise evet, öyle olması gerekli.
Oyunu anlamak için kitap okumak istemiyorsan o oyunun hikayesini yada ana karakterini eleştirmemelisin bence, ayrıca duygu yansıtması gerekmiyor geraltın yan karakterle,dandelion gibi karakterlerle olan etkileşimleri zaten mükemmel yada geraltın özellikle ilk 2 oyunda ırkçılık üzerine vb. değinmesi yada meşhur sözü evil is evil gibi sözlerinden iyi bir ideolojisi olan bir karakter olduğu belli oluyor. Sadece iyi saçı olan boş gezen bir karakter değil yani.senin mantığınla o zaman batman maske takıp şehirde avel avel gezen bir karakter başka bir olayı yok. Ki geralt hiç duyguları yansıtmıyor demek te saçmalık. Ciriyi bulduğu sahne bence baya iyi ve dokunaklı bir sahneydi.

Oyunu anlamak için kitap okumak istemiyorsan o oyunun hikayesini yada ana karakterini eleştirmemelisin bence, ayrıca duygu yansıtması gerekmiyor geraltın yan karakterle,dandelion gibi karakterlerle olan etkileşimleri zaten mükemmel yada geraltın özellikle ilk 2 oyunda ırkçılık üzerine vb. değinmesi yada meşhur sözü evil is evil gibi sözlerinden iyi bir ideolojisi olan bir karakter olduğu belli oluyor. Sadece iyi saçı olan boş gezen bir karakter değil yani.senin mantığınla o zaman batman maske takıp şehirde avel avel gezen bir karakter başka bir olayı yok. Ki geralt hiç duyguları yansıtmıyor demek te saçmalık. Ciriyi bulduğu sahne bence baya iyi ve dokunaklı bir sahneydi.
Şahsen oyunları bu kadar kasmak gerektiğini düşünmüyorum, siz tabii ki duygu yansıtmasını gerekmiyor diyorsanız o sizin düşünceniz, ben oyunu bitirdikten sonra karakterin oyuncuda etki bırakmasına bakıyorum. Dediğim gibi tamamen kişisel düşünce olay.

Şahsen oyunları bu kadar kasmak gerektiğini düşünmüyorum, siz tabii ki duygu yansıtmasını gerekmiyor diyorsanız o sizin düşünceniz, ben oyunu bitirdikten sonra karakterin oyuncuda etki bırakmasına bakıyorum. Dediğim gibi tamamen kişisel düşünce olay.
Bana göre duygu yansıtması önemli bir şey ama tek etken bu olmamalı. Ki geralt duyguları çok fazla olmasa da yansıtan bir karakter. Duygu ya sadece üzülme duygusu olarak bakmamak gerek. Geraltın blood and wine sonunda evini kurunca ve Bi nevi emekli olmuş gibi olunca geraltla beraber yaşlandığımı hissetmiştim hem oyunlarda hem kitaplarda o kadar macera yaşıyor ve bir nevi emekli gibi bir şey oluyor yada ciri witcher olunca oyunu iyi sonla bitirince ben de baya mutlu olmuştum yada red baron yada başka görevlerde de geralt ın o karakterlerin acılarına ortak olması vb. Aynı şekilde kitaplarda da duygu barındıran bir karakter geralt ama ana odak noktası bu değil. Ve dediğim gibi kitaplarda Blaviken köyünde renfri ve stregobor arasında kalması evil is evil olayı yada elfler ve insanlar arasında kalması ırkçılık hakkındaki görüşü(daha çok karışmamayı seçiyor) ve daha fazlası ideolojisi olan bir karakter olduğunu gösteriyor. ayrıca dandelion ve daha bir sürü karakterlerle olan etkileşimleri gerek hüzünlü gerek komik diyalogları vb. Geralt kesinlikle boş bir karakter değil. Fazla uzun yazdım farkındayım ama Geralt ın sadece saçı iyi olan ve boş gezen bir karakter olmadığını vurgulamak istiyorum. Ve ayrıca karakterin bıraktığı etkide sadece duyguya bağlı değil bence. Örnek vereyim senin kullanıcı adın arthur morgan arthurdan örnek vereceğim ben arthuru çok severim ve rdr2 yi de neredeyse witcher 3 ile eşit derecede bir oyun olarak görürüm,hatta rdr 2 de 160 saatim var arthurun duyguları geralttan daha fazla ama ben geraltı arthurdan daha çok severim ve geraltın bana bıraktığı etki daha fazla. Fazla uzun yazdım ama umarım ön yargını kırabilmişimdir.

Ghost, Arthur Morgan. Fakat sorsanız yine en sevdiğim karakterlerdendir bu iki karakter, sadece fazlasıyla abartılmaya başlandı bazı kitleler tarafından.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı