En çok boy uzatan spor dalı hangisi?

Boy genetiktir. Yani uzamaz en fazla 3 cm uzatabilrsiniz. Ayrıca cedi Osman ve LeBron James basket oynadıkları için uzun değiller. Uzun oldukları için basketbolcular.

Evet kimseden beklediğim cevabı almadım ve çoğu ilişkinin boy etkeninden olduğu bu dünya da söyledikleriniz kırıcıydı içimdeki tüm çalışma azmi gitti ama ben yine de deneyeceğim hiç yoktan denemedim diye pişman olmam en kötü fit bir vucudum olur ve kalp sağlığım iyi olur.

Beklediğin cevabı al diye yalan mı söyleyelim?

@Anunswin Spor yapmak için söyledikleriniz bence iyi bir motivasyon. Sizi kırdıysam özür dilerim, sadece doğru bilgi vermeye çalışıyordum.

Herhangi bir spor boyunuzu uzatmayacağı gibi kısaltmaz da. Boy genetiktir. Sadece iyi bir beslenmeyle ve sporla genetiğinin izin verdiği maksimum boyuta daha yakın olabilirsin.

Basketbol oynayın. Sağlığınız açısından etkilidir. Ayrıca ne bu boy takıntısı kardeşim görende sancak 165 170 falansın. Ne güzel 180'lik boyun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…