YouTube En çok hangi içerik izleniyor?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cihaz adı DESKTOP-BB0P50B
İşlemci AMD Ryzen 5 4500U with Radeon Graphics 2.38 GHz
Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,42 GB)
Cihaz Kimliği 8EAC407D-CFFC-457E-BF72-811DD7C95501
Ürün Kimliği 00325-81809-36548-AAOEM
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
Ben YouTube'dan müzik, oyun gibi videolar atıyorum rağmen birkaç video dışında hiç izlenmiyor. En son FNAF fan game oyundaki kaset sesi yapımca çok izlen onun dışında yorumda çok nadir kişiler yorum yapıyorlar. 5 yıllını dolduracak kanal ama hiç yorum, like falan atmıyorlar ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben YouTube'dan müzik, oyun gibi videolar atıyorum rağmen birkaç video dışında hiç izlenmiyor. En son FNAF fan game oyundaki kaset sesi yapımca çok izlen onun dışında yorumda çok nadir kişiler yorum yapıyorlar. 5 yıllını dolduracak kanal ama hiç yorum, like falan atmıyorlar ne yapmam gerekiyor?

Eğer forumda yasak değilse videonuzu paylaşabilir misiniz? Bende zamanında çok video yaptım yıllardır YouTube'da video yapmaya uğraşıyoruz eksileriniz varsa söyleyebilirim.

Eğer forumda yasak değilse videonuzu paylaşabilir misiniz? Bende zamanında çok video yaptım yıllardır YouTube'da video yapmaya uğraşıyoruz eksileriniz varsa söyleyebilirim.

Hocam bazı videolarınızı izledim her kitleye oynamaya çalışmışsınız. Şu anda algoritma takip edebilmek zor. Edit videolarınızıda izledim şahsi fikrimce yetersiz kalıyor. Bence daha iyisini yapabilirsiniz. Eğer bilgisayarınız iyiyse, farklı farklı oyunları deneyip editleyip atabilirsiniz. Bir süre sonra farklı oyun videoları tutmaya başlıyor ki piyasada bazı YouTuber'lar böyle böyle ünlü oldu. Örneğin baldiback ve kendalees, ikisinin de sıkı takipçisiyim farklı yeni çıkan indie oyunları oynayarak abonelerini çok fazla arttırdılar.

Hocam bazı videolarınızı izledim her kitleye oynamaya çalışmışsınız. Şu anda algoritma takip edebilmek zor. Edit videolarınızıda izledim şahsi fikrimce yetersiz kalıyor. Bence daha iyisini yapabilirsiniz. Eğer bilgisayarınız iyiyse, farklı farklı oyunları deneyip editleyip atabilirsiniz. Bir süre sonra farklı oyun videoları tutmaya başlıyor ki piyasada bazı YouTuber'lar böyle böyle ünlü oldu. Örneğin baldiback ve kendalees, ikisinin de sıkı takipçisiyim farklı yeni çıkan indie oyunları oynayarak abonelerini çok fazla arttırdılar.

Peki ne tür oyun oynamalıyım veya kanallı yeni başlangıç yapmalı mıyız (kanal için)

Veya oyun video fala değilse dublaj falan yapsak tutar mı?

Peki ne tür oyun oynamalıyım veya kanallı yeni başlangıç yapmalı mıyız (kanal için)

Veya oyun video fala değilse dublaj falan yapsak tutar mı?

Hocam şu an ne dersem yalan kalır. Küçük bir kanal olduğu için video tutturmak çok zor belki oyun videosu atarsın tutar belki dublaj videosu atarsın tutar. Bunu kendin belirlesen daha iyi olur senin için hangisinde daha iyiysen onu yapmanı öneririm.

"Gacha" içeriklerini asla çekmeyin.

Kesinlikle çok güzel bir konuya değindiniz hocam katılıyorum. Gacha içerikleri çekerseniz sadece dalga geçilecek videolar yaratmış olursunuz onları beğenenler 10 yaşında elinde tabletle dolanan küçücük çocuklar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı