En düşük ping sayalayacak internet sağlıyıcı hangisidir?

Merhaba, şu anda Kablonet fiber 100Mbps download - 10 upload aboneliğim var. Maalesef Kablonet firması bütün Online serverlarda ping değerim +10 ms fazla olduğu için VDSL bağlantıya geçmek istiyorum. VDSL bağlantısı için hangi internet sağlıyıcısı en düşük pingi sağlar? (TTNET, Superonline, vadofone, TurkNet vs.)
Altyapım 50Mbps download 6-8 Mbps upload sağlıyor. En düşük ping sağlayacak internet sağlıyıcı hangisidir? Halihazırda Valorant TR 20 ms CS:GO FACEIT'de (germany) 70 ms ortalama ping değerleriyle oynuyorum. Siz de kendi internet sağlıyıcınız ve ping değerlerinden bahsedebilir misiniz?

Kanka ben Türk telekomdaydim interneti kötüydü söyleyeyim. 10000 ping gordum kablolu ile o derce net her zaman gidiyordu degmezdi en son degistirdik Vodafone'a gectik LoL'de 9 ms goruyorum cogu zaman. Sabit faturalari aksaktin mi en fazla 24 olur ms. Valorant'ta 20 ms aliyordum tam hatirlamiyorum 1 ay once falan girdi. CS de ise 50 lerda 30'larda geziyor bir tane normal net kutusu veriyorlar yanında da kucuk bir tane destek gibi bir şey sanirsam bayağı iyi Vodafone faturayi 2 ay odemesem de 16 24 ping ustunu gormedim LoL'de.
 
Turk Telekom kullanıyorum ve önerebilirim. Valorant 14-20 ping alabiliyorum. Ama bence etrafınızda, yakınızda farklı internet sağlayıcısından hizmet alan kişilerden bilgi alırsanız daha iyi olur çünkü benim gibi memnun olanın yanında asla önermeyecek kişiler de bulunuyor aynı sağlayıcıyı.
 
Pingi etkileyen en büyük faktör internetten video izlenmesi veya indirilme yapılmasıdır. Köy yerinde 3 Mbit internetimde kimse olmadığı zaman 60 ping yetiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı