sartuos
Hectopat
Ben de şuan senin durumundayım ve monitör seçmekte zorlanıyorum.
Hangi modeli aldınız? @Kelebek_1034
AOC 24G2U aldım hocam. Biraz daha pahalıydı o indirim döneminde ancak şu an fiyatına göre daha iyi durumda.Ben de şuan senin durumundayım ve monitör seçmekte zorlanıyorum.
1 ms özelliğini açınca parlaklık düşüyormuş diyorlardı, doğru mudur?XG2405 öneririm. Pivot var,renk kalitesi güzel, HDMI ile 144hz ve freesync açtım. Bence şık bir monitör. Gaming havası vermiyor. 24G2U ile aynı paneli kullanıyor. Bence ayakları ve tasarımı ondan daha hoş.
Peki XG2405 ile karşılaştırma yaptınız mı peki?AOC 24G2U aldım hocam. Biraz daha pahalıydı o indirim döneminde ancak şu an fiyatına göre daha iyi durumda.
Evet düşüyor hocam. Ama monitörün genel olarak parlaklığı düşük diyenlere pek aldırmayın. 18.5 720p LCDden geçtim. Aralarında dağlar kadar fark var. Parlaklık gece odayı aydınlatıyor çok rahat.Ben de şuan senin durumundayım ve monitör seçmekte zorlanıyorum.
1 ms özelliğini açınca parlaklık düşüyormuş diyorlardı, doğrumudur?
Peki, ölü piksel vb. sorun çıktımı ve nereden satın aldınız?Evet düşüyor hocam. Ama monitörün genel olarak parlaklığı düşük diyenlere pek aldırmayın. 18.5 720p LCDden geçtim. Aralarında dağlar kadar fark var. Parlaklık gece odayı aydınlatıyor çok rahat.
Diğer monitör elimde olmadığı için bir karşılaştırma yapmam doğru olmaz. Ayaklar konusunda arkadaşa katılabilirim. Ayakları fazla yer kaplıyor. Tasarım konusu kişinin kendine göre değişebilir.Peki XG2405 ile karşılaştırma yaptınız mı peki?
Hocam şöyle söyleyeyim ikisi de panda panel kullanıyor. AOC'un fiyatı daha fazlaydı, amazonda indirimden XG2405 tercih ettim ben. Kendisi bütçeye göre karar vermeli. Benim şahsi fikrim XG2405den yana. Ürünlerin büyük artıları pivot ve ips olmaları. Yükseklik alçaklık dönme vs büyük kolaylık sağlıyor. Monitörü yükseltmek için altına kitap vs koymaya gerek kalmıyorDiğer monitör elimde olmadığı için bir karşılaştırma yapmam doğru olmaz. Ayaklar konusunda arkadaşa katılabilirim. Ayakları fazla yer kaplıyor. Tasarım konusu kişinin kendine göre değişebilir.
İki monitör de güzel monitörler. İkisi de alınabilir ve üzüleceğinizi sanmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.