En Fazla 6000 TL'ye laptop önerisi

Bütçe
En Fazla 6000 TL
Yarın bakmaya gidiyorum eğer fiyatlar 6000 TL'yi geçmeyip bir F/P bilgisayarı not alıp Mart'ın başında alırım o da geçmezse tabii. O Linux'lu bilgisayarı AVM'de bulabilirmiyim onu bilmiyorum.
Yarın sizlere bulduğum modelleri buraya yazarım.

Yarın bakmaya gidiyorum eğer fiyatlar 6000 TL'yi geçmeyip bir F/P bilgisayarı not alıp Mart'ın başında alırım o da geçmezse tabii. O Linux'lu bilgisayarı AVM'de bulabilir miyim onu bilmiyorum.
Yarın sizlere bulduğum modelleri buraya yazarım.

Dostum niye mağazaya gidiyorsun ki? Mağazaya gidersen kazıklanırsın haberin olsun. Mağazada fiyatlar her zaman yüksek olur. F/P umuduyla gitme şimdiden sana söyleyeyim yoksa üzülürsün. Eğer F/P istiyorsan internetten al. Ben kendim her zaman internetten alırım çünkü param kıymetli yani. Niye aynı ürüne saçma yerlerde daha pahalıya alayım ki?

Dostum niye mağazaya gidiyorsun ki? Mağazaya gidersen kazıklanırsın haberin olsun. Mağazada fiyatlar her zaman yüksek olur. F/P umuduyla gitme şimdiden sana söyleyeyim yoksa üzülürsün. Eğer F/P istiyorsan internetten al. Ben kendim her zaman internetten alırım çünkü param kıymetli yani. Niye aynı ürüne saçma yerlerde daha pahalıya alayım ki?
@mori Gerçekten haklısın. İ51035G1 1.0 GHz işlemci bulunan ve MX130'lu Asus (X515) 6299 TL Eğer o gün alacak durumda olsaydım pişman olurdum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı