Yalnız bu Linux? Windows 10 yapsam sıkıntı olur mu?
Garantide sıkıntı çıkar mı yanarmı acaba garanti?
Yarın bakmaya gidiyorum eğer fiyatlar 6000 TL'yi geçmeyip bir F/P bilgisayarı not alıp Mart'ın başında alırım o da geçmezse tabii. O Linux'lu bilgisayarı AVM'de bulabilir miyim onu bilmiyorum.
Yarın sizlere bulduğum modelleri buraya yazarım.
Kredi kartı kullanmıyoruz. Limit yüksek değil. Oradan taksitle alacağız, ama şunu arayacağım kesin:
@mori Gerçekten haklısın. İ51035G1 1.0 GHz işlemci bulunan ve MX130'lu Asus (X515) 6299 TL Eğer o gün alacak durumda olsaydım pişman olurdum.Dostum niye mağazaya gidiyorsun ki? Mağazaya gidersen kazıklanırsın haberin olsun. Mağazada fiyatlar her zaman yüksek olur. F/P umuduyla gitme şimdiden sana söyleyeyim yoksa üzülürsün. Eğer F/P istiyorsan internetten al. Ben kendim her zaman internetten alırım çünkü param kıymetli yani. Niye aynı ürüne saçma yerlerde daha pahalıya alayım ki?
@Mori gerçekten haklısın. i51035G1 1.0 GHz işlemci bulunan ve MX130'lu ASUS (X515) 6299 TL eğer o gün alacak durumda olsaydım pişman olurdum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.