En güçlü anime karakteri

power leveller gerçek değil knk manga ichigo yhwach dışında listedeki herkesi alır saitama en güçlü anime karakterleri içinde ilk 10.000 e bile giremez listede 1 tane boundless karakter bile yok
Farklı evrenlerin karakterlerini karşılaştırmak saçma.
hayır farklı evrenleri karşılaştırmak saçma değil tier systemi bu yüzden var
en basitinden goku base formunda sonsuz opm verseyi alabilir
Arkadaş biraz haklı mesela yagami light saitamayı hatta tüm karakterleri öldürebilir
ismini yüzünü bilmediği birisini nasıl öldürücke saitamanın soy ismini biliyomusun ????

Gözler var .

Tier sistemini bile bilmiyorsun saçma sapan konuşuyorsun. Saitama diyenlerin beynini anlamakta zorluk çekiyorum 6 a vs low 2 c bir karakter karşılaştırmak.. Zaten saitama diyenlerin hepsi tier sisteminden bir haber. şimdi gelicekler linçe (SaİtAmAnI BüTÜn GüCüNü GörMeDiK TaAm Mı) görsek bile bişey fark etmez Saitama maksimum güneşi yok edebilir Goku milyarlarca evreni ve Gokunun da tam gücünu görmedik ? Saiyanların potansiyel gücü sınırsız.. Ve ekliyim en güçlü anime karakteri Anos voldigoad dır 2. Rimuru tempest 3. Zenodur. Daha sıralarım
Tier sistemini bile bilmiyorsun saçma sapan konuşuyorsun. Saitama diyenlerin beynini anlamakta zorluk çekiyorum 6 a vs low 2 c bir karakter karşılaştırmak.. Zaten saitama diyenlerin hepsi tier sisteminden bir haber. şimdi gelicekler linçe (SaİtAmAnI BüTÜn GüCüNü GörMeDiK TaAm Mı) görsek bile bişey fark etmez Saitama maksimum güneşi yok edebilir Goku milyarlarca evreni ve Gokunun da tam gücünu görmedik ? Saiyanların potansiyel gücü sınırsız.. Ve ekliyim en güçlü anime karakteri Anos voldigoad dır 2. Rimuru tempest 3. Zenodur. Daha sıralarım

Fazlasıyla Kötü öncelikle bu karakterler 2c ve ereni koymuşsun eren 5a falan bilmeden yapmayın liste falan bide 0 fanboyluk yazmışsın aga yapma ya böyle

Bu nasi bi mantik saitama ilk 100 e bile giremez hahahah

Arkadaş biraz haklı mesela yagami light saitamayı hatta tüm karakterleri öldürebilir
Tum karakterleri olduremez sadece insanlari oldurebilir onda da speedblitz atip lighti yenebilicek insan anime karakterleri var

Tum karakterleri olduremez sadece insanlari oldurebilir onda da speedblitz atip lighti yenebilicek insan anime karakterleri var

1-Adem'in lilith diye bir karısı yok burdan cahil olduğunuzu çıkardım bi kere.2-Saitama Tanrı'dan daha güçlü mangada Tanrı'yı yeniyor.
Saitama mangada tanriyi felan yenmiyor bide iyi arastirin felan demissiniz mangada tanrinin aspectini yeniyor o da tanri mi bilinmiyoe zaten

Boşver be ne kadar anlatsan anlamazlar.

Hocam bu tierlere nerden bakabiliriz? Sitesi vs. var mı?

Hocam bu tierlere nerden bakabiliriz? Sitesi vs. var mı?
Çoğunlukla (karakterin ismi) feats yazıyorum ona göre hesaplıyorum ama bu mesajı önceden yazdığım için bu yazdığım yanlış. 1. çok büyük ihtimalle Akuto Sai.

En güçlü anime karakteri 0 tier ve 0^inf baseline ile akuto saidir.

Çoğunlukla (karakterin ismi) feats yazıyorum ona göre hesaplıyorum ama bu mesajı önceden yazdığım için bu yazdığım yanlış. 1. çok büyük ihtimalle akuto sai.

İşte bilen birisiiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…