En güçlü anime karakteri

Gojo o kadar güçlü değil ama Hax tekniği yüzünden ona dokunabilecek kimse yok . Farklı evrenlerdeki karakterleri karşılaştırıyorsak eşitlemeliyiz biraz gojo'nun hax tekniğini hep değilde belirli zamanlarda kullanabildiğini varsayarsak en güçlü Saitama diyebiliriz . Saitama herhangi bir karaktere ciddi yumruk serisinden bir yumruk atsa muhtemelen atomlarına ayırabilirdi .
 
Arkadaşlar konu tartışmak için değil sohbet amaçlıdır. Çok anime takipçisi değilim fakat bildiğim kadarıyla son goku diyorlar.

En güçlü anime karakteri şu an itibari ile demon king akuto Sai'dir. Kendisinin tieri high 1A Void body formunun tieri 0+(boundless+)dır.
 
Minato ya da rikoudo sennin de jutsuları cok guclu son gokuyu fark ettirmeden genjutsu altına alsa ya da jikukan ninjutsusuyla ışınlansa veya izanamı yapıp kontrol altına alsa hiçbir şey yapamaz.

Dostum goku Low 2C çoklu evren yok edebilen bir manyak. Genjutsu altına girmez bile ve Speed'i massively ftl+ dır minato ise massively hipersonicdir. Gokunun infinite Speed scale vardır. Beerus ile yaptığı savaşta evrende dalgalanmalar olmuştur, goku>naruto+shippuden+boruto evrenidir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı