En güçlü anime karakteri

Saitamo olabilir, Overlord'dan Rubedo'da olabilir. Ainz'den daha güçlü olduğu söyleniyor. Gerçi daha animesinde çıkmadı.
 
Saitamo olabilir, Overlord'dan Rubedo'da olabilir. Ainz'den daha güçlü olduğu söyleniyor. Gerçi daha animesinde çıkmadı.
Saitama olamaz , adam halen yıldızla uğraşırken akuto sai 0+ boundless tier,yani sai birçok boyut ve evreni yok edebilir ve bu saitamanın onu farketmesini imkansız kılıyor
 
Kanka 0^inf baseline nasıl oluyor benim bildiğim en fazla 0+ boundless.

Her tierin baselinesi var kanka 1'den başlıyor inf yani sonsuza kadar gidiyor akuto da 0^inf
 
Son düzenleme:
Saitama ve Superman bire bir uyumlu karakterler bence son anime serilerini izlediğimizde saitamanın gücünün potansiyelinin sınırsız olduğunu görebiliriz.
Dr. Manhattan gibi bir karakter supermani yok edemiyor supermenden tırsıyor teslim oluyor kafasını eyip supermane doomsday clock serilerini okumanızı öneririm.
Supermanin tier'ine bakıyoruz maximum Galaxy seviyesi diyebiliriz sadece Tier'e bakarsak eğer ama potansiyel olarak sınırsızdır.
Yeri geldiğinde outversal karaktere tek atıp bayıltabiliyor ve 6.boyutu kırabiliyor ve tüm multiverseyi parçalayabiliyor tek yumrukta.
Saitamada aynı benzer karakter olarak yani Tier'e bakılarak yorum yapılmamalı.
Goku ne yapıyor? Level atlıyor sürekli super saijan 1 2 3 4 yok god mode saijan a bürünüyor filan.
Ama supermen ve saitama öyle mi içinde barındırdığı potansiyelde tek yumruk atıyor karakterlere. ( tier filan dinlemiyorlar )

Supermen mesela tarihten bile silinemiyor +multiversal karakter tarafından silemiyor çünkü bazı karakterlere o yıkık güçleriniz işlemez arkadaşlar bunu kafanıza yazmanız lazım hahaha.

Yani bu işler Tier'e falan bakmıyor dostum içinde barındırdığı sınırsız potansiyele bakıyor.

Gokuyu ben daha çok thanos karakterine benzetiyorum çizgi romanda ki thanos onun bunun güçlerini kozmik güçleri çalarak kendine güç eklemesi gibi ve artistlik taslaması gibi aynı gokuda öyle saijan forumlarından sonra büründüğü güçler bu yönde bu utanç goku ya yeter bence ^^
Sonunda zeki bir insan görebildim. Adama Saitamanın Troll olduğunu, karşısına kim gelirse gelsin fıtratı yüzünden tek atacağını belirtiyorsun. Yok hala anlamazmazlıktan geliyorlar :D bulmuşlar bi battlewiki oradam ne görsel yorumluyorlar.

Bir yeni bir şey türemiş tier 0 +++gibi şeyler uydurmuşlar valla komedi bunlar.
 
Sonunda zeki bir insan görebildim. Adama saitamanın troll olduğunu, karşısına kim gelirse gelsin fıtratı yüzünden tek atacağını belirtiyorsun. Yok hala anlamazmazlıktan geliyorlar :D bulmuşlar bir battlewiki oradam ne görsel yorumluyorlar.

Bir yeni bir şey türemiş tier 0 +++gibi şeyler uydurmuşlar vallahi komedi bunlar.

Anime debatelerinde featler ve tier baz alınır tiere kafan basmıyorsa bu işlerle uğraşma birader.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı