En hızlı Almanya'ya nasıl gidilir?

Furkan Borak

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli, Karamürsel
Arkadaşlar selam 17 yaşındayım ve açık eğitim öğrencisiyim. Kalıcı olarak Türkiye'den ayrılıp Almanya'ya gitmek istiyorum. En hızlı şekilde gitmek istiyorum. Almanya'da halamlar eniştemler vs. var. Her şekilde gidebilirim, ekonomik durumumuz çok şükür iyi. Tavsiyelerine açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalıcı gitme işi evlilik hariç hayal. Halandan 3 aylık davetiye isteyebilirsin süre dolunca da gelmen lazım kaçak kalayım dersen halanın başına iş açarsın. Diğer seçenek istiyorsan balkan turu vs. yap basit ülkelere gir çık yapıp pasaportunu doldur sonrasında dandik bir schengen ülkesine vize için başvur eğer çıkarsa Almanya'ya da o şekilde geçersin fakat çalışma iznin vs. olmaz.

Kalıcı gitme işi evlilik hariç hayal. Halandan 3 aylık davetiye isteyebilirsin süre dolunca da gelmen lazım kaçak kalayım dersen halanın başına iş açarsın. Diğer seçenek istiyorsan balkan turu vs. yap basit ülkelere gir çık yapıp pasaportunu doldur sonrasında dandik bir schengen ülkesine vize için başvur eğer çıkarsa Almanya'ya da o şekilde geçersin fakat çalışma iznin vs. olmaz.
Ya halam diyor sen biraz daha büyü orada çok fazla var bir eş buluruz gelirsin diyor ama daha erken gitmek istiyorum. Düzenimi orada kurmak istiyorum. Üniversiteyi vs. orada da okuyabiliriim.

Ya halam diyor sen biraz daha büyü orada çok fazla var bir eş buluruz gelirsin diyor ama daha erken gitmek istiyorum. Düzenimi orada kurmak istiyorum. Üniversiteyi vs. orada da okuyabiliriim.
Geçiştiriyor gibi geldi. Eğer diğer erkeklere göre öne çıkabileceğin özelliklerin yoksa eş bulmak zor. Kaçak gireyim falan da deme sınırdan geçerken ki olaylara değinmiyorum bile hadi bir şekilde sınırdan da geçtin diyelim iltican %99 ihtimalle kabul olmaz. Artık mahkeme işlemlerini hızlıca halledip çabucak yolluyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı