Almanya'ya nasıl gidilir?

Doğru diyorsun ama ırkçılık dediğim öyle değil en küçük hatan da yıllarca hapis yiyorsun bir şey yapmasan bile adamlar evine gelip seni hapse atabiliyorlar sebep uyduruyorlar.

Saçma sapan işlere karışmayın hocam, şansımız yok .Özellikle benim gibi insanların tek çıkar yolu yurt dışı olduğundan katlanmak zorundayız.

Öncelikle reşit değilim, fakat ailemle konuyu görüştüm, olumlu karşıladılar. Almanya'ya yerleşmek istiyorum, orada yaşamak istiyorum sebepleri hem ekonomik olarak, hem kendimi rahatça ifade edebilmek açısından hem de yeteneklerim konusunda değerlenebileceğimi düşünüyorum. Çok net bir soru. Almanya'ya nasıl gidebilirim? Vize, oturum izni vs. bunların başvurularını nerelerden, nasıl yapabilirim? Reşit olmadığım halde veli izni ile gidebilir miyim? Dil bilmiyorum İngilizce dışında, ama Almanya'ya gidersem kursa yazılacağım. Sakın şunu yazacaklar gelmesin konuya "kardeşim bildiğin gibi değil o ekonomi işleri boş ver en iyisi ülkende kal" falan yazacaksanız hiç yazmayın. İyi günler dilerim.
Ee gittinmi kanka

Technopat Haberler

Geri
Yukarı