En hızlı nasıl yağ yakılır?

amo

Hectopat
Daha fazla  
Boyum 174 kilom 66.5 ancak vücudum yağlı ,1 aydır spora gidiyorum 2. Aya gireceğim en hızlı şekilde nasıl yağ yakarım?Ayrıca yazın boş olacağımdan sadece spora odaklanmayı düşünüyorum vücudum ne kadar sürede şekillenir?

Sadece spora odaklanmak yanlış, hayatının merkezinde spor olmasın. Vücudunun ne kadar sürede şekilleneceği belirleyen tonla etken var o yüzden net cevap verilemez belki 1 yıl belki 6 ay... En hızlı, en optimal olanı arama. %2-3 etkisi olan şeylere bu kadar takılmayın, sadece yapın.

Boyum 174 kilom 66.5 ancak vücudum yağlı ,1 aydır spora gidiyorum 2. Aya gireceğim en hızlı şekilde nasıl yağ yakarım?Ayrıca yazın boş olacağımdan sadece spora odaklanmayı düşünüyorum vücudum ne kadar sürede şekillenir?
Hocam öncelikle saçmasapan kürlere bulaşmayın(1 günde 15 kilo yaktım(!)"gibimsi videolara.Spor yapın.Düzenli koşun.

Yüksek proteinli beslen alman kalorinin 200 300 aşağısını al düzgün ağırlık antrenmanları yap antrenman sonunda yarım saatlik yüksek eğimli 5 6 hızda yürüyüş yap bol su iç bu kadar gerisi boş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı