En hızlı net arttıran TYT konuları hangileridir?

gods

Hectopat
11'e geçtim ve bu hafta TYT denemesi olacağız. Pek vaktim olmadığı için kısa sürede hangi konuları çalışarak denemede netimi arttırabilirim? Geometri harici matematik çalışmayı düşünmüyorum çünkü 3 günde bir şey yapamam muhtemele. Tüm derslerden söylerseniz daha iyi olur.

11'e geçtim ve bu hafta TYT denemesi olacağız. Pek vaktim olmadığı için kısa sürede hangi konuları çalışarak denemede netimi arttırabilirim? Geometri harici matematik çalışmayı düşünmüyorum çünkü 3 günde bir şey yapamam muhtemele. Tüm derslerden söylerseniz daha iyi olur.

Kolay yoldan net arttırma diye bir şey yok. Kolayca çıktığın yerden kolayca düşersin. Aşama aşama kademe kademe artacak netin. Bazen tıkanacak yerinde saydığını düşüneceksin bir anda yükselecek.

Düzenli ve doğru bir şekilde çalış zaten sınava 2 senen var.

Deneme esnasında Türkçe'ye yatırım yap. Elbette pratik gerektiriyor ama çoğunluğu okuduğunu anlamadan ibaret zaten. 3 günlük sürede Sosyal Bilimler ile uğraşma. Matematik çalışmam demişsin ama matematikte sistematik olarak giden ve net yapan kollar var. Biyoloji de bence hızlı net çıkarılabilen dallardan bir tanesi.

Bu arada bu soruya verilebilecek bütün cevaplar günü kurtarmaya yönelik çözümler. YKS için izlenecek strateji bambaşka olmalı. Sanırım anlık net yansıması görmek istiyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı