Bittorrent şaşmam ama Utorrentsiz yapamam hocam. İnternet hızınız kaç acaba belki ondandır. Ama yine de Bittorrent deneyin derim.Torrent bir şey indirmem gerekli fakat uTorrent'te bayağı bir kaç ayar yaptım bayağı hızlansa da yine de indirme hızı yeterli gelmiyor. En hızlı torrent programı nedir?
Torrent bir şey indirmem gerekli fakat UTorrent'te bayağı birkaç ayar yaptım bayağı hızlansa da yine de indirme hızı yeterli gelmiyor. En hızlı Torrent programı nedir?
İnternet hızıma bakmadım fakat internetimi bana sorarsanız gayet iyi. Bittorrent indirip deneyeceğim.Bittorrent şaşmam ama Utorrentsiz yapamam hocam. İnternet hızınız kaç acaba belki ondandır. Ama yine de Bittorrent deneyin derim.
İnternet hızıma bakmadım fakat internetimi bana sorarsanız gayet iyi. BitTorrent indirip deneyeceğim.
Peki Bittorrent ile qBittorrent'in farkı nedir?Hocam herkese göre kendi interneti iyi. Ama internet hızı fark yaratır. 50Mbps internet ile 5Mbps hızında Torrent kullanırken şu an 100Mbps internet ile şu an en az 12.6Mbps indirme hızından düşmüyorum. Ondan sormuştum.
Reklamsız, Pop-up yok ve çok hızlı çalışıyor.Qbittorent Torrent kullanıyorum memnunum, reklamsız.
Peki Bittorrent ile qBittorrent'in farkı nedir?
Reklamsız, Pop-up yok ve çok hızlı çalışıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.