En hızlı Windows sürümü nedir?

Windows 7 kur da sen de rahatla biz de rahatlayalim.

:D anlamıyorum sizi niye Windows 7'ye düşmanlık besliyosunuz ve bende istemiyorum Windows 7 kurmak sadece daha iyi performans almak için kurmak istiyorum ve Windows 7 kötü bir işletim sistemide değil bence.
 
SSD'ler çok pahalı ya ben hız açısından diyorum Windows 7 daha hızlı.

O zaman Windows 8.1 kullanın. Windows 7 artık kullanılmaz bence. Sıkıntı çıkartabilir, Recep Baltaş önermiyor. En az Windows için, Windows 8.1 kurulması lazım.
 
O zaman Windows 8.1 kullanın. Windows 7 artık kullanılmaz bence. Sıkıntı çıkartabilir, Recep Baltaş önermiyor. En az Windows için, Windows 8.1 kurulması lazım.
Şuan zaten windows 8.1 yüklü ama windows 7 onlara göre daha hızlı çalışır bence ve çoğu yerde hala windows 7 kullanılıyor.
 
Şu an zaten Windows 8.1 yüklü ama Windows 7 onlara göre daha hızlı çalışır bence ve çoğu yerde hala Windows 7 kullanılıyor.

Oyun oynamayacak iş okul ve diğer iş için kullanacaksan 7/ 8.1/Server 2012.
 
Ama o şirketler için değil mi veya iş için.

Evet. Zaten bu yüzden kullanman lazım... O girdiğin web siteleri oyun sunucuları vb. hepsi bir sunucudan yapılıyor. Sunucu demek de zaten 7/24 açık bilgisayar demek. Bunlardan milyonlarca olduğu için elektrik kullanımı RAM kullanımı işlemci kullanımınının sunucularda (ingilizcesi Server demek, adı buradan geliyor) aşırı düşük olması lazım. İşte bu yüzden Windows Server var. Adamlar tüm gereksiz özellikleri çöpü şeyi atmış sadece en hafif hakiki sistem kalmış. İçinde Windows Media Player / resim görüntüleyici vb. yüklü gelmeyebilir ama bunu sunucu yöneticisi denilen yazılımla tekrar yükleyebilirsin.
 

Geri
Yukarı