En hızlı Windows sürümü nedir?

Şu an zaten Windows 8.1 yüklü.

Windows 8.1'de kalın size tavsiyem. Windows 7'ye geçince PC uçmayacak. Ayrıca, Windows'un çok RAM kullanması sorun değildir, eğer ondan endişeleniyorsanız. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Evet. Zaten bu yüzden kullanman lazım... O girdiğin web siteleri oyun sunucuları vb. hepsi bir sunucudan yapılıyor. Sunucu demek de zaten 7/24 açık bilgisayar demek. Bunlardan milyonlarca olduğu için elektrik kullanımı RAM kullanımı işlemci kullanımınının sunucularda (ingilizcesi Server demek, adı buradan geliyor) aşırı düşük olması lazım. İşte bu yüzden Windows Server var. Adamlar tüm gereksiz özellikleri çöpü şeyi atmış sadece en hafif hakiki sistem kalmış. İçinde Windows Media Player / resim görüntüleyici vb. yüklü gelmeyebilir ama bunu sunucu yöneticisi denilen yazılımla tekrar yükleyebilirsin.
hm peki windows update çalışırmı onda
 
HM peki Windows Update çalışır mı onda.

Windows 7 ile aynı. Güncelleme vermeye hem Windows 7 hem buna vermeyi kestiler ama birçok sunucu hafif olduğu için kullanmaya devam ediyor tabii server 2008'i. O yüzden paralı program getirdiler esu diye para verip güncelleme satın alabiliyorsun. İnternette korsan yapmak için yöntemler var ama bunun hakkında yardım edemeyiz.
 
Windows 7 ile aynı. Güncelleme vermeye hem Windows 7 hem buna vermeyi kestiler ama birçok sunucu hafif olduğu için kullanmaya devam ediyor tabii server 2008'i maşallah. O yüzden paralı program getirdiler esu diye para verip güncelleme satın alabiliyorsun. İnternette korsan yapmak için yöntemler var ama bunun hakkında yardım edemeyiz.

Tamam ISO'sunu atar mısınız?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı