En ideal yayın platformu hangisi?

Yulaf

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 3 3200G,MSI B450M-A PRO MAX,KINGSTON 240GB SSD,SEAGATE 1TB HDD,GSKILL 16GB 2X8 3200MHZ,RX470 4GB
Merhaba 5 yıldır Twitch kullanıcısıyım fakat uzun aralar vererek yayınlar açıyordum bazı sorunlardan dolayı şimdi tekrardan başlayacağım fakat şimdi şöyle bir sorun var.
1.DLive ile yayın açmayı düşündüm. Fakat onun para çekme mantığı birazcık zor geldi, 16 yaşındayım BTC cüzdanı oluşturamıyorum. Ailem de pek sıcak bakmıyor. Herhangi BTC'den başka para çekme yolu var mıdır?

2.Twitch'de her şeyim hazır, bağış linki ve iştirak da açık. Siz neyi önerirsiniz?

3.Twitch'de hangi türden yayınlar açsam beğenilir veya nasıl belli bir kitleye sahip olabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden olsa Twitch önerirdim fakat sahte bit olayları ve Türkiye'yi pek umursamamasından dolayı pek tercih etmiyorum fakat YouTube'a bakmıyorsanız en iyi alternatif hala Twitch. Düzgün yayınlar ile para kazanmanız 1-2 yıl sürebilir. Düzgün olmayan ve birkaç günde para kazanan yayınlardan bahsetmeyeceğim.

Şuanda yayıncılık için en geçerli platform Twitch ama er yada geç YouTube tahtı eline alacak gibi görünüyor. İzleyici sayısının az olması haricinde bütün konularda YouTube birkaç adım önde gidiyor.

Şu anda yayıncılık için en geçerli platform Twitch ama er ya da geç YouTube tahtı eline alacak gibi görünüyor. İzleyici sayısının az olması haricinde bütün konularda YouTube birkaç adım önde gidiyor.

Twitch Türkiye topluluğunu kaybediyor. Şu an Twitch cinsel içerikli yayın dolu. Bu yüzden bence YouTube daha iyi. Türkiye'ye daha iyi hizmet veriyor. Twitch'in Türkiye sunucusu bile yok.

Peki tamamdır çok teşekkürler arkadaşlar ilgilendiğiniz için seviliyosunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı