En iyi 7870 hangisi?

Mertcan Şener

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşıma bilgisayar topladım. Her parçayı aldık, yalnız ekran kartı HD7870 XT önerdim. Toptancıda yokmuş, bunun yerine Sapphire HD 7870 OC'li verelim dediler. Ben de sizlere danışmak istedim. HD 7870 Serisinin XT dışında en iyisi hangi karttır acaba ? OC'den iyisi var mıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar XT'yi istedik ama yokmuş ellerinde. XT dışındaki en iyi HD 7870'i soruyorum. HD 7870 OC Edition modelinden iyisi var mı acaba ?

Toptancı kaç liradan veriyor ? Vatan'da 563 lira ve her yerde stokta. İsterseniz %30 için sabredip daha ucuza alabilirsiniz.
Toptancı ne kadar daha ucuzdan temin ediyor ? Merak ettim.

Hocam arkadaş benden habersiz HD 7850 almış. Ben de gittim toptancıya, bu kartı alın farkı neyse verelim 7870 XT verin dedim. XT yokmuş ellerinde. Pazartesi karar verdiğimizde XT dışındaki bir 7870'i getirtecek. XT dışında OC modeli var ama ondan iyisi var mıdır acaba ? Şu 3 kart arasında kararsız kaldım.

VATAN COMPUTER - POWERCOLOR - HD7870 PCS+ MYST GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart
VATAN COMPUTER - ASUS - HD7870 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart
VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD7870 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kart

Veya bu da olabilir

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekra...11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=64370

Müsaitseniz bu kartlara bakıp karşılaştırabilir miyiz beraber arkadaşlar?

Selam Mertcan.

Sanırım model olayını tam anlamadın. XT, Sapphire'in Tahiti LE GPU'su kullanan HD 7870'lere verdiği ektir. OC Edition'da Sapphire'e aittir.

OC Edition, fabrikadan Overclock edilmiş şekilde çıkar. Günümüzde her markanın OC edilmiş ürünleri bulunur.

Seçtiğin kartlar arasında Powercolor HD 7870 PCS+ MYST modeli, Sapphire HD 7870XT gibi Tahiti LE GPU'sunu kullanır. Yani içlerinden en iyi performansı verecek odur.

Ancak internette soğutma problemi yaşayan kullanıcılar var. Bu kartı eliyorum.

Gelelim şu toptancı meselesine. Madem oradan alacaksın, Vatan'dan neden bakıyorsun ? Ve ayrıca bize fiyatları söyler misin ? İade edip Vatan'dan HD 7870XT alabilirsin.

Arkadaşını tokatlamalarına müsaade etme :)) 3-5 kişi gidin kalabalık olarak iade etmeye geldik deyin, psikolojik baskı uygulayın tabii önce güzellikle deneyin şansınız ı, olmazsa şiddet i sevmeyiz ama iyi kullanırız tavrı sergileyin :) :))

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı