En iyi antivirüs hangisi?

Bitdefender'ı yüksek RAM tüketiminden dolayı önermiyorum. Resmen 1GB'a yakın RAM tüketiyor. Modern sistemler için RAM sorun değil ama 1GB yinede çok fazla. Benim önerim Kaspersky. Kendimde kullanıyorum. KSC diğer sürümlerinden daha iyi ama, KIS ve TS de sizi üzmez. Ben yurtdışına çıktığım sırada denk gelip satın almıştım. Avrupa versiyonunu kullandığım için GDPR uyumlu ve toplanan herhangi bir veri İsviçre'de tutuluyor. Türkiye'ye de gelmiş ama fiyatı çoğu kişiye pahalı gelebilir.

Arayüzü ve sunduğu içerikler diğerlerinden biraz farklı. Bir de, daha az sistem kaynağı tüketiyor gibi. Hatta bazen RAM tüketimi 20MB'a kadar düşüyor.

Kaspersky cloud.png

Kaspersky data processing.png

Detayları Türkçe sayfasında da mevcutmuş: https://www.kaspersky.com.tr/security-cloud

Şirketimizde Eset Nod32 Endpoint sürümünü kullanıyorum. Çok memnunum. Telefonumda da aynı ürünün uygulaması var her ikisi de lisanslı şimdi evde ki bilgisayarıma kuruyorum :) Eset NOD32 ya da Kaspersky arasında bir seçim yapabilirsin.

Şirketimizde Eset Nod32 Endpoint sürümünü kullanıyorum. Çok memnunum. Telefonumda da aynı ürünün uygulaması var her ikisi de lisanslı şimdi evde ki bilgisayarıma kuruyorum :) Eset NOD32 ya da Kaspersky arasında bir seçim yapabilirsin.
ESET de sorun çıkartmayan yazılımlardan. Biz de home office imiz de Symantec Endpoint Protection Cloud kullanıyoruz. Toplam PC 3 çalışan kişi sayısı da 3. :) Kişisel bilgisayarımda Kaspersky kullanıyorum. İkisi de memnun ediyor.

ESET de sorun çıkartmayan yazılımlardan. Biz de home office imiz de Symantec Endpoint Protection Cloud kullanıyoruz. Toplam PC 3 çalışan kişi sayısı da 3. :) Kişisel bilgisayarımda Kaspersky kullanıyorum. İkisi de memnun ediyor.

Eset destek kısmında da çok iyi. Bir kullanıcımız da lisans problemi yaşadık yaklaşık 15 dakika içerisinde çözüldü durum. Kaspersky'ında hakkını yememek lazım ama :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı