BalikŞuşişi
Kilopat
- Makaleler
- 1
Kaspersky ve birçok antivirüs programının ücretsiz versiyonu bulunuyor...Korsan yazılıma karşı olanlar olduğu için Kaspersky pahalı ve gereksiz...
Kaspersky ve birçok antivirüs programının ücretsiz versiyonu bulunuyor...Korsan yazılıma karşı olanlar olduğu için Kaspersky pahalı ve gereksiz...
Windows Defender, koruma ayarı yapılırsa yeterli olabilir. O kötülediğiniz "Kaspersky" dan daha fazla false-positive veriyor. Çok kez zararlıyı temizleyemediğini gördüm. Tek hali değilde şu hali Microsoft Windows Defender için daha iyi olacaktır:Microsoft Defender kullanıyorum, gayet memnunum. Ayrıca belli belirsiz yerlerden dosya indirmesi vs. yapmazsanız, güvenli olmayan ağlara bağlanmazsanız virüs programına ihtiyacınız kalmaz.
Korsan yazılıma karşı olanlar olduğu için Kaspersky pahalı ve gereksiz. Microsoft'un programı gayet yeterli.
Ücretsiz versiyonu yeterli değil.Kaspersky ve birçok antivirüs programının ücretsiz versiyonu bulunuyor.
Kaspersky'ı kötüleyen kim? Ek olarak dediğimin hala arkasındayım, bilinçli kullanırsanız sisteminize zararlı yazılım bulaşmayacaktır. İyi forumlar.Windows Defender, koruma ayarı yapılırsa yeterli olabilir. O kötülediğiniz "Kaspersky" dan daha fazla false-positive veriyor. Çok kez zararlıyı temizleyemediğini gördüm. Tek hali değilde şu hali Microsoft Windows Defender için daha iyi olacaktır:
Windows Defender koruma ayarını arttırma
Windows Defender kullanan bir hayli insan var. Standart ayarlardaki Windows Defender'in, bilgisayar korsanlarının aşmaya çalışacağı ilk engel olacağı için bu şekilde kullanılmasını önermiyorum. Aşağıdaki araç ile tek tıkta ayarlarını arttırmak mümkün...www.technopat.net
Defender aslında dikkatli kullanıcılar için gayet de iş gören bir yazılım ve gün geçtikçe gelişiyor. Şahsen Kaspersky önermemin sebebi şu:Android tarafında en iyisi olmasa bile bilgisayar tarafında en iyisi Kaspersky.
Bence böyle iyi.Eki Görüntüle 830243
Bu arada ekleme yapayım Windows Defender son zamanlarda kendini geliştirdi. Microsoft Defender ve Edge için iyi çalışmalar yapıyor. Zamanla diğerlerine çok iyi bir rakip olacaktır bence.
Doğrudur, Kaspersky çok darlıyor sürekli bildirim vs. Bir de kurulumuyla, fırsat bildirimleriyle vs. uğraşmak istemiyorum.Defender aslında dikkatli kullanıcılar için gayet de iş gören bir yazılım ve gün geçtikçe gelişiyor. Şahsen Kaspersky önermemin sebebi şu:
1. Defender ücretsiz.
2. Kaspersky Security Cloud Free ücretsiz.
3. Kaspersky, Defender'dan daha başarılı.
Bu üç şartı düşününce Kaspersky cevabını veriyorum otomatik olarak. Demek istediğim ücretsiz olarak daha iyisini kullanma imkanı varken Defender kullanmam, ama kullanan için de sıkıntı değildir. Günlük kullanımda dikkatli olunduğu takdirde iş görüyor dediğim gibi.
Düzenleme: @Liutenant sizin mesajınızı da alıntılayacaktım, unutmuşum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.