En iyi antivirüs programı hangisi?

Kaspersky+Virüs Total.

Çoğunluk Kaspersky kullanıyor, emin olmamakla birlikte Kaspersky'ın güvenlik açığı var diyenler de vardı. Doğruluğunu maalesef bilemiyorum ve benim tavsiyem, bir dosyayı açmadan önce VirusTotal taraması yapın. İlgili dosyayı sonra açın, bu işlemin de çok faydasını görürsünüz. VirusTotal okuması için de konu açabilirsiniz, yardımcı oluruz.

Hiçbiri. En iyi antivirüs sensin. Bu programlarının hepsini araştır hepsinin de cra*ki falan var. Cra*ki olan yazılım daha kendini koruyamıyor senin sistemini mi koruyacak? Bedava istiyorsan tek güvendiğim program var Emsisoft emergency kit bunu öneririm. Diğerleriyle uğraşma.
Gereksiz dersiniz tamam da programın cracki olmasıyla ne alakası var?

Kaspersky, ama ev kullanıcısıysanız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Ben 4 5 senedir bunu kullanıyorum. Öncesinde diğerlerini deneme sürümü olsun crack'li olsun denemiştim merakımdan. Ama hepsinde ya false alarm ya da yeterli düzeyde firewall hakimiyeti kuramama sorunlarım vardı. Norton hem bana hafif geldi, hem basit bir ara yüzü var hem de false alarm gibi durumlar hemen hemen hiç yok. Anlık olarak web gezinmelerinde gerekli müdahalaleri yapıyor. Benim iznim olmadan hiç bir program internete giriş yapamıyor, neyin hangi konumdan hangi dosya ile internete bağlanmak istediğini bana önceden belirtiyor ve iznini bana bırakıyor. İşte beni en çok rahat hissettiren de bu.

Fiyatı 1 2 ay öncesine kadar 70 TL idi ama en sonunda fark ettiler gerçekten çok uygun olduğunu ve zam yaptılar ama yine de fiyatı ne olursa olsun yenileyeceğim ve devam edeceğim kullanmaya.

2 senedir her ıvır zıvır ne varsa indirip kurmama rağmen sistem formatsız ve taş gibi sapasağlam duruyor. Senin için de bu gayet yeterli bir sebep bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı