En iyi antivirüs programı hangisi?

Ücretli veya ücretsiz olarak Kaspersky. Hem telefonumda hem ofisteki bilgisayarda hem de evdeki bilgisayarımda kullanıyorum. Gayet memnunum. Kaynak tüketimi de eskiye nazaran az.

Çoğunlukla bilgisayara bir şeyler indirip durduğumdan ve bazen script kullandığımda bilgisayarımda virüs olma ihtimali artıyor. Tabii ki normalde kullandığım antivirüs Malwarebytes idi ama son zamanlarda nedense hiçbir işe yaramadığını düşünüyorum, çünkü tarama yapsam da 0 virüs gösteriyor. Buna rağmen CPU ve bellek kullanımım %90 100 oluyor, her zaman ve bu çok yoruyor. Beni ve bilgisayarı yoruyor, bu yüzden de en kaliteli ve en ince detayıyla antivirüs araması yapacak bir antivirüs uygulaması arıyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Kaspersky, ESET, BitDefender bunlardan bir tanesini kullanabilirsiniz Internet Security versiyonlarının yeteceğini düşünüyorum.

Hiçbiri. En iyi antivirüs sensin. Bu programlarının hepsini araştır hepsinin de cra*ki falan var. Cra*ki olan yazılım daha kendini koruyamıyor senin sistemini mi koruyacak? Bedava istiyorsan tek güvendiğim program var Emsisoft emergency kit bunu öneririm. Diğerleriyle uğraşma.

Şu dislike atanlar neden attıklarını yazsınlar lütfen bizde bilgilenelim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı