En iyi antivirüs programı nedir?

Ben Malwarebytes kullanıyorum gayet de memnunum. Eskiden bilgisayara bir virüs girmişti Kaspersky ne etti temizleyemedi. 10 kere yeniden başlattırdı. Kaspersky'ı sildim Malwarebytes yükledim ve virüse tek attı. O günden beri Malwarebytes'e hayranımdır.

Antivirüsler genel olarak virüsün girmesini engeller eğer virüs girdiyse anti malware kullanmanız gerekir yani temizleyememesi çok da anormal bir şey değil (tabii antivirüslerin de temizlediği virüsler de var)

Antivirüsler genel olarak virüsün girmesini engeller eğer virüs girdiyse anti malware kullanmanız gerekir yani temizleyememesi çok da anormal bir şey değil (tabii antivirüslerin de temizlediği virüsler de var)

Kaspersky virüsü engelleme yönünden iyi fakat Malwarebytes bulma yönünden daha iyi bence.

ESET Internet Security
Kaspersky Security Cloud
Norton Security Standart
Bitdefender Total Security
VIPRE Internet Security
F-Secure Home
Sophos

Ben cevabı detaylı anlatım ve düz bir şekilde anlatayim:

ESET Endpoint indirmenizi öneriyorum, ESET'in diğer bir sürümü NOD32 bulunmakta ancak NOD32'nin crackli bir sürümünü bulamazsınız çünkü internete bağlı çalışır.

Bu arada Windows Defender Yazan arkadaşa bir cevap vereyim. Windows Defender virüs olmayan dosyaya bile virüs demekte ve RAM belleğinin %35'ini kullanır. O yüzden o arkadaşı bir kenara alalım.

Malverebytes yazan arkadaşlara da bir cevap vereyim: Malverebytes sürekli aktif çalışan bir antivirüs değildir. Malwarebytes bilgisayarınızı tarayıp virüsleri bulmaya yarar ve internette gezinirken kullanabileceğiniz eklentisi de bulunmakta. Ayrıca önemli detayı unutmayın; Malwarebytes Türkçe bir program değildir.

Kaspersky programının ne olduğu hakkında bilgim yok.

Önemli detayı kesinlikle unutmayın: ESET Endpoint antivirüs kullanacaksanız virüslere tepkilerini ayarlayabilirsiniz, başka antivirüsler virüse verdiği tepkiyi ayarlama seçeneğini sunmaz ve çok agresif davranırlar dosyalara.

Avast çöptür, bunu da kenara yazın.

Çok fazla yazdım biliyorum ama ESET Endpoint ve NOD32 Sürümleri arka planda hem çalışıp hem de bilgisayarınızı yavaşlatmadan çalışmasını sağlayan Energy Safer Technology Ödülüne sahiptir.

İyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı