En iyi antivirüs programı nedir?

Aralık 2024'e göre en iyi ESET.

Eki Görüntüle 2457263

ESET Online scanner ve Emsisoft Emergency Kit de aynı Malwarebytes gibi kullanılabilir. Virüs anında 5 ayrı veri tabanı ile çok daha iyi iş çıkartılabilir.

Ben aktif koruma için çoğu kişi tarafından önerilen Kaspersky Premium kullanmaktayım. Malwarebytes en iyi anti-malwarelerden biri olduğundan ve Kaspersky'ın tarama seçeneğinden daha iyi olduğundan, tarama amaçlı Malwarebytes kullanmaktayım. Bilgileriniz için teşekkür ediyorum. Malwarebytes kullanmaya devam edeceğim.
Yani kaspersky, emsisoft(dolaylı olarak bitdefender), eset, malwarebytes olmak üzere 5 veritabanı. Müthiş.

Kaspersky Kullan,
İnternetten bilinmeyen dosya indirmekten kaçının.

Zaten bilinmeyen dosya indirmeyen adama Windows Defender bile yeter ki. Ha ben dandik olduğu için sevmiyorum ama hani o kadar gereksizdir antivirüs. Biz kaçak kullandığımız için antivirüse ihtiyaç duyuyoruz. Yoksa her şey resmi olsa bir reklam engelleyici bir de Bitdefender traffic light eklentisi yeter. Windows Defender kapalı bile olsa yüzde 90 virüs bulaşmaz. Arada bir açar taratır kapatırsın.

Zaten bilinmeyen dosya indirmeyen adama Windows Defender bile yeter ki. Ha ben dandik olduğu için sevmiyorum ama hani o kadar gereksizdir antivirüs. Biz kaçak kullandığımız için antivirüse ihtiyaç duyuyoruz. Yoksa her şey resmi olsa bir reklam engelleyici bir de Bitdefender traffic light eklentisi yeter. Windows Defender kapalı bile olsa yüzde 90 virüs bulaşmaz. Arada bir açar taratır kapatırsın.
Haklısınız tabii ki,
Ama bu ülke şartlarında her şey çok pahalı olduğu için insanımız her şeyi internetten, bilinmeyen kaynaklardan indiriyor.
Bu noktada harici bir antivürüs programı bence kullanılmalı.

Haklısınız tabii ki,
Ama bu ülke şartlarında her şey çok pahalı olduğu için insanımız her şeyi internetten, bilinmeyen kaynaklardan indiriyor.
Bu noktada harici bir antivürüs programı bence kullanılmalı.
İşte herşey resmi olursa sadece usb takacağın zaman aç defenderi tak usb yi baktın temiz geri kapat. Normal zamanda çalışmasın.

Her ne kadar baya kötü olsa da bana göre bir antivirüsün kullanıcıya imza yazma izni vermesi önemli. OpenSBI Lite Editor gibi fakat çok eski ve zamanı geçmiş artık. Spybot'la ilgili. Şu anda Bitdefender motorunu kullanıyorlar. Benim testlerde en iyisi Bitdefender sonra Kaspersky geliyor ve ESET. Agresiflik açısından en agresifi Norton sonra Bitdefender ve Kaspersky geliyor.

@Mucize Kartal Geçmiş sayfalarda Kaspersky için ücretsiz sürüm vermişsiniz ama şuan da o linke girince ücretsiz sürüm yerine deneme sürümü çıkıyor. Deneme sürümünü indirmek için de önceden kart bilgilerini istiyor. Bildiğiniz farklı bir link var mı acaba ?

@Mucize Kartal Geçmiş sayfalarda Kaspersky için ücretsiz sürüm vermişsiniz ama şu an da o linke girince ücretsiz sürüm yerine deneme sürümü çıkıyor. Deneme sürümünü indirmek için de önceden kart bilgilerini istiyor. Bildiğiniz farklı bir link var mı acaba?

Yooo herifler komple free paketi kaldırdı. Bende Bitdefender free kullanıyorum şimdi. Link vereyim sizde yükleyin.

Yooo herifler komple free paketi kaldırdı. Bende Bitdefender free kullanıyorum şimdi. Link vereyim sizde yükleyin.
Ben hala kullanabiliyorum emin miyiz kaldırıldığına?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı