En iyi antivirüs

Tegwen

Centipat
Katılım
27 Mart 2020
Mesajlar
346
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilişim Öğrencisi
Merhaba.

Bazı arkadaşlar bana bu konudan dolayı kızabilir ama ne yazık ki eğri oturup düz konuşalım bilgisayarlarımız için en iyi antivirüs biziz. Bilgisayarımda Kaspersky lisanslı antivirüs bulunmaktaydı. Antivirüsü kuralı bir veya iki hafta oluyordu hiçbir sorun yoktu taa ki düne kadar. Dün bilgisayarımda görev yöneticisine girdiğimde başlat kısmında "kpm" adında bir program gördüm. Programı bilgisayarımdan silemiyordum daha doğrusu kendini sildirmiyordu. Bu programı biraz araştırdıktan sonra "Kaspersky password Manager" olduğunu öğrendim ama bilgisayarımda sadece Kaspersky kuruluydu Manager kurulu değildi kurduysamda hiç kullanmadan silmiştim. Daha sonra bilgisayarımdan "kpm" isimli dosyayı kaldıramıyordum her yöntemi denedim ama olmadı bende çözümü format atmakta ve A'dan Z'ye tüm şifrelerimi değiştirmekte buldum. Şu an format attım ve kafam rahat ama 300 GB dosya indireceğim bazı arkadaşlara demek istediğim ve önerim en iyi antivirüs sizsiniz bilgisayarınızı dikkatli kullandıktan güncell bir işletim sisteminiz olduktan sonra kolay kolay virüs bulaşmaz. Benim başım ağırıdı sizin başınız ağrımasın iyi forumlar okuyan herkese teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı güvenli modda başlatıp silebilirdin klasik bütün antivirus programlarında olan bir şey bende önermem zaten bilgisayarın performasınıda etkiliyor 6 senedir kullanımıyorum en iyisi.
 
Son düzenleme:
Ben riskli şeyler indirmediğim için pek takmıyorum.
Virüs bulaşırsa da kıytırık defender yerine geçici olarak Kaspersky kuruyorum, halledip siliyorum.
Ha fidye virüsü yersem hapı yuttum orası ayrı ama olsun :).
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı