En iyi banka hangisidir?

ayberkhekim

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. 19 yaşındayım kendi adıma kart çıkartmak istiyorum. Sizce en kullanışlı ve avantajlı olan hangisi? Sonrasında yaşayacaklarım olsun, uygulama vs olsun hangisini önerirsiniz? Mastercard ya da Visa olmasını istiyorum. Aklımda şu an Garanti Bankası var.

Hocam garanti, iş ve Yapı Kredi en büyük bankalar bir sorun yaşayacağınız düşünmüyorum.

Akbank al kanka akbank uygulamasından akbanklı olursan ekstradan chip para kazanıyorsun bide ihtiyaç kredisi mi ne var ondan alırsan ödemeyi yaza kadar erteleyebiliyorsun
NOT: akbank uygulamasından akbanklı olursan ekstra chip para kazandığın kesin ama ihtiyaç kredisi olayı kesin mi değil mi orasını bilemem akbank ı arayıp sormakta fayda var yalan bilgi vermiş olmayayım.

Akbank al kanka akbank uygulamasından akbanklı olursan ekstradan chip para kazanıyorsun bide ihtiyaç kredisi mi ne var ondan alırsan ödemeyi yaza kadar erteleyebiliyorsun
NOT: akbank uygulamasından akbanklı olursan ekstra chip para kazandığın kesin ama ihtiyaç kredisi olayı kesin mi değil mi orasını bilemem akbank ı arayıp sormakta fayda var yalan bilgi vermiş olmayayım.
Akbank'ı asla tavsiye etmiyorum. Her transferde 6,39TL komisyon acayip fazla. Bu sabah iki çay için 40TL IBANdan ödedim. Bana maliyeti yok yere 50TL oldu. Yapıkredi'de komisyonlar daha düşük.

Akbank'ı asla tavsiye etmiyorum. Her transferde 6,39TL komisyon acayip fazla. Bu sabah iki çay için 40TL IBANdan ödedim. Bana maliyeti yok yere 50TL oldu. Yapıkredi'de komisyonlar daha düşük.
Nasıl ya

6 TL komisyon mu oha hocam

Akbank kadar lanet bir şey yok 2 sefer paramı yuttu ve 1 ayı geçkin bir süre sonra iade ettiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı