En iyi equalizer ayarı nedir?

Bakınıyorum da Türkiye'de çok yaygın bir kulaklık değil, yabancı bir adam video çekmiş onun ayarları da çok kötü geldi, galiba iade edeceğim ya eski 1200 TL'lik kulaklığım daha iyi.
Hocam eğer bu kadar sıkıntılıysa cidden kesin güzel ayar yapan vardır. Kulaklık ismi eq settings şeklinde arayabilirsiniz.

Hocam eğer bu kadar sıkıntılıysa cidden kesin güzel ayar yapan vardır. Kulaklık ismi eq settings şeklinde arayabilirsiniz.
Aradım kulaklık corsair55 wireless ama pek bi sonuç yok.

Restore to Defaults yapın.

Ön ayarlardan (Varsa) Klasik, Caz, Rock ya da Vokal de deneyebilirsiniz; Onlar genelde tizleri yükseltir ve boğukluk gidebilir.
Driver komple sildim tamamen normal ayarlarda biraz daha iyi gibi ama eski kulaklığım daha iyi, adamların sesini duyuyorum ama bi boğukluk var, netlik yok.

Fark etmez; Çoğu anakart, harici bir ses kartı olmadan ve yüksek çözünürlü sesleri işlemeden veremez ama aklıma, PC'nin ya da kulaklığın girişinde/ucunda bir temas problemi olabilir mi diye de gelmiyor değil...🤔

Kulaklık sadece oyunlarda boğuk ses veriyor, onun dışında iyi. Bu arada iade için aradım hijyen ürünü olduğu için almıyorlarmış ancak teknik sorun varsa gönderecekmişim inceleyip ona göre bakacaklarmış, bana bir numara verdiler oraya göndermem için numarada meşgul çalıyor :D Bundan sonra Gaming.gen den bir şey almamayı öğrendik artık.

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim, yabancı kaynak olsun, ülkedeki forumlar olsun, epey araştırmalarım sonucu, biraz da kendimin ince ayarlarla oynamam soncunda çok iyi ayarlar yaptım. İnsan o kadar para verdikten sonra böyle uğraşması ne kadar saçma gelse de günün sonunda kulaklıktan çok memnum kaldım, equalizer ayarlarının bu kadar etkilediğine de çok şaşırdım açıkçası. Benim gibi müzdarip olan arkadaşlar belki daha sonra foruma uğrarlar, onlar için ayarlarımı bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    127,5 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Kulaklık sadece oyunlarda boğuk ses veriyor, onun dışında iyi. Bu arada iade için aradım hijyen ürünü olduğu için almıyorlarmış ancak teknik sorun varsa gönderecekmişim inceleyip ona göre bakacaklarmış, bana bir numara verdiler oraya göndermem için numarada meşgul çalıyor :D Bundan sonra Gaming.gen den bir şey almamayı öğrendik artık.

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim, yabancı kaynak olsun, ülkedeki forumlar olsun, epey araştırmalarım sonucu, biraz da kendimin ince ayarlarla oynamam soncunda çok iyi ayarlar yaptım. İnsan o kadar para verdikten sonra böyle uğraşması ne kadar saçma gelse de günün sonunda kulaklıktan çok memnum kaldım, equalizer ayarlarının bu kadar etkilediğine de çok şaşırdım açıkçası. Benim gibi müzdarip olan arkadaşlar belki daha sonra foruma uğrarlar, onlar için ayarlarımı bırakıyorum.

Aynı sorun bendede oldu yardımın için çok sağol eğer müsaitsen dB sayılarını atabilir misin? Burdan anlayamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı