En iyi forum siteleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forum: SDN.

Sıralamalar aynı, sadece 1. sıra konusu açılan foruma göre değişiklilik göstermiş. Ne tesadüf.

Screenshot_3.png

Hocma bide bir antivirus forumu vardi bilgisayarina bi program yukluyordun cikan sonucu raporluyordun foruma daha sonra ordaki secilmis ve programi bilen arkadaslar sana bir yazilim gonderiyordu sorunun cozumu icin. Valla cok merak ettim neydi sitenin adi kafama takildi simdi. Orada admin olmak icin baya ugrasmistim dr.... İle basliyordu sanirim sitenin adi :D
Hiç bilmiyorum onu yada hatırlamıyorum :)

Sirkülasyon/Aktivite sıklığı olarak Technopat türünün tek örneği sanırım sezdiğim kadarıyla. Diğer bahsi geçen sitelerde halen aktif kullanıcı olsa da bu denli çok ve bilgili kitle az. Ayrıca bu forumda her telden bir konu bulabilirken diğerlerinde onların yarısını zar zor bulursunuz. O yüzden Technopat Sosyal haricindekilere baktığım söylenemez.

Technopat sosyal'i seviyorum bunun bir de yabancı versiyonunu arıyorum bilen varsa iyi olur :D

1. (♛ ) Technopat Sosyal (bu en ama en iyisi bence)
  2. FrmTr
  3. Donanım Haber
  4. PcNet Online Forum
  5. Chip Online Forum
  6. R10
  7. Webmaster Sitesi
  8. Ceviz Forum
  9. Tahribat Forum
  10. Webhatti Forum
  11. WM Aracı
  12. Wardom Forum
Son sıradaki Wardom foruma girdim, kara cuma güya "müslüman zencilerin" köle olarak satıldığı günmüş... Uydur uydur koy, nasıl olsa sorgulamayan insan dolu ülke :D

Bu haberin ilk yalanında sadece zenci köleler vardı, içine biraz da duygu sömürüsü olsun diye din sosu eklenmiş :D

1. (♛ ) Technopat Sosyal (bu en ama en iyisi bence)
  2. FrmTr
  3. Donanım Haber
  4. PcNet Online Forum
  5. Chip Online Forum
  6. R10
  7. Webmaster Sitesi
  8. Ceviz Forum
  9. Tahribat Forum
  10. Webhatti Forum
  11. WM Aracı
  12. Wardom Forum
Son sıradaki Wardom foruma girdim, kara cuma güya "müslüman zencilerin" köle olarak satıldığı günmüş... Uydur uydur koy, nasıl olsa sorgulamayan insan dolu ülke :D

Bu haberin ilk yalanında sadece zenci köleler vardı, içine biraz da duygu sömürüsü olsun diye din sosu eklenmiş :D

Üstad bizim ülke böyle böyle gitti neyse...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı