En iyi forum siteleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece teknoloji anlamında seviyorum bu forumu diğer alanlar hakkında (din, siyaset, politika, aşk meşk konuları, tedavi arayanlar, dertliler v.s) konu açılınca oluyor en kötü forum 😀 tabi kendi fikrim bu yani şahsi düşüncem. Şöyle de bir gerçek var donanım ve yazılım konusunda düzgün forum yok gibi bir şey yani burası da başı çeker. Buranın dışında donanımhaber ve PCHocası'nın forumu da güzel.
Donanım Haber Forum güzel diyorsun ama üstte belirttiğin din politika,aşk meşk konularının en çok konuşulduğu daha doğrusu bu konularda insanların birbirlerine nefret kustuğu, seviyenin yerlerde olduğu forumlardan biri.
Tabi hakkını da yememek gerek aynı zamanda Türkiye'nin en büyük ve en köklü sosyal ağı DH.

@William Blazko Başka forumda üyeliğim yok. Bir sorun sıkıntı olunca çözüm bulma açısından güzel bir forum donanımhaber bir de ikinci el alım satım falan var o da güzel. Bahsettiğim konuları hiçbir forumda sevmiyorum ki Kızlarsoruyor mu burası? Bilgisayar ve konu dışı (saydıklarım hariç) bu ikisini severim burada. Başka forumda üyeliğim yok sadece burada var.

Donanımhaberin teması, site tasarımı yani kısaca görselliği aşırı itici ve siteden bir an önce çıkmak istiyor insan. Bende Technopat dışında forumda vakit geçirmiyorum açıkçası.

Saydığın forumların içinde Donanım haber ve Technopat sosyal dışında, aktifliği olan pek kalmadı.
Donanım haber de siyaset tartışmalarından kafayı kurtaramıyor. Nedeni ise tamamen arayüz diyebilirim. O arayüz de, konu başlıklarına göz atmak bile adamı yoruyor. O yüzden üst taraf da, en çok öne çıkmış konular neyse, herkes yorum ve beğeni atıp geçiyor.

Donanımhaberin teması, site tasarımı yani kısaca görselliği aşırı itici ve siteden bir an önce çıkmak istiyor insan. Bende Technopat dışında forumda vakit geçirmiyorum açıkçası.
Evet, DH'nin tasarımını bende beğenmiyorum. TS'nin tasarımı daha iyi.

Sadece bu foruma kayıtlıyım her soruma cevap alıyorum neredeyse elimden geldiğince de insanlara yardım ediyorum başka yerlere gerek kalmıyor. Güzel sohbetler de yapılıyor memnunum emeği geçen herkese teşekkürler. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı