En İyi Forumun Technopat.net Olması Gerçeği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben hiç @Asım Demir'in, @NookumPie'ın veya @Akif'ın böyle şeyler yaptığını duymadım veya görmedim ve adım gibi eminim bizim yönetim ekibimiz bunların yaptığı ve yapacağı hiçbir şeyi yapmaz çünkü bizim yönetim ekibimiz onlardan daha bilinçli ve daha seviyeli.

Son düzenleme:
Ben hiç @Asım Demir'in, @NookumPie'ın veya @Akif'ın böyle şeyler yaptığını duymadım veya görmedim ve adım gibi eminim bizim yönetim ekibimiz bunların yaptığı ve yapacağı hiçbir şeyi yapmaz çünkü bizim yönetim ekibimiz onlardan daha bilinçli ve daha seviyeli bence.
Sence değil öyle zaten.

Kendi düşünceleridir saygı duyarız. Seviye hakkında yorum yapmamız doğru olmaz. Lakin verdikleri bilgilerde çok fazla yanlış var. Öncelikle hata bulalım da insanları uzaklaştıralım diye uğraşmıyoruz. Ufak tefek hataları da bir şekilde göz ardı edebiliyoruz. Bununla birlikte düzenlenip yalnızca bildirim gönderdiğimiz birçok kullanıcı da oluyor çünkü uyarıya gerek olmuyor. Bahsettikleri yıllık cezalar ise bunu bilerek ve isteyerek amacıyla tabiri caizse trollemek amacıyla yaptıkları için veriliyor. Onun dışında uyarı süreleri buradaki tabloya göre uygulanıyor: Kurallar | Technopat Sosyal

Destek konusunda ise şöyle bir durum var. Windows 10 1709 öncesine biz destek vermiyoruz. Yani kullanıcıların önce Windows 10'a geçmelerini söylüyoruz, sonrasında biz devreye giriyoruz. Kullanıcılar geçip geçmeme konusunda şahsi düşüncelerinden yana olabilirler.

Ben de Technopat'ı fazla sevmiyorum, ne yapabiliriz ki :)
Bu arada bunu yollayınca zorlarına gittiği için ceza atacaklar ama olsun.
Sırf bu yüzden SDN'nin yöneticileri daha iyi geliyor bana.
@DeadFrozen arkadaşımız, burası daha iyi diyorsunuz ya, buna ne diyeceksiniz :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Technopat'ı bu yüzden fazla sevmiyorum, ne yapabiliriz ki :)
Kurallara uymamakla devam ediyorsunuz. Sosyal dışı resim servisi kullanmak yasak. Şimdiden söyleyeyim de şimdi düzenlenmiş mesajınıza bakıp, "Ben hızlıresim kullanmadım" diyeceksiniz. Düzenledim ve linki sildim haberiniz olsun. Bunu dışında böyle yorum yaptınız diye kimsenin gücüne gidip size ceza atmaz. Öyle olsaydı şu an burası bu kadar yükselmezdi emin olun.

Her insan istediği yerde takılır, yazar bu kimseyi ilgilendirmez. Beğenmiyorsan çıkar gidersin. Aynı konu SDN'de Technopat için açıldı aynı şeyleri dedim. O forumun kuralı farklıdır, bu forumun kuralı farklıdır. Bana hoş, sana kötü gelebilir. Buranın üslubunu beğenmediysen böyle şeyler ile uğraşmaya değmez. Beğenmiyorsan bak sağ üstte profiline tıklıyorsun ve ardından çıkış yap seçeneğine tıklıyorsun. Bu kadar basit. Bu tip tartışma yaratmak amaçlı bir konunun ise onaylanması da çok ayrı bir saçmalık bence. Yönetimden ricam olduğunuz halde devam edin bu tip konuları lütfen onaylamayınız.

Buna benzer bir konuda @utkuversus ne kadar güzel anlatmış. İki platformun da farklı işleyişi var. Bu iki forumdan birini tercih etmek kullanıcıya kalmış. Kimseye paralı hizmet sunmuyoruz. İsteyen çıkar isteyen kalır bu kadar tartışmaya hiç gerek yok.

Sonradan fark ettim ki utkuversus SDN'de moderatör olmuş. Kendisini kutlar başarılarının devamını dilerim.

Arkadaşlar her yerin kendine ait kuralları ve düzeni var. İsteyen istediği platformda vakit harcayabilir. Tek şart, kuralları iyi şekilde anlayıp kurallara uymak.

@BestLegend Yapman gereken sevmediğin bir ortamda durmayıp SDN'de dedikleri gibi Technopat'ı kullanmamak. Sevmediğin bir ortamda vakit geçirmeni biz de istemeyiz. En başından beri kurallarımız vardı ve uymayan kişiler buradan ayrıldı ya da kurallara uyarak devam ettiler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı