Daha fazla  

Bunun hakkında youtube video'su bile vardı.Aslinda ben de SDN'e üyeyim pek aktif degilim ama üyeleri gayet olgun ve bilgili gibi geldi bana cogu konuda. Belki siz daha hasir nesirsiniz orayla bilmiyorum ama benim gözlemim bu
Evet @Kıymalı Pide ile gecen sene Marmaris'de bir Otel'de tanistik. Sana Technopat'i önerirken ne dedigimi hatirliyor musun? "Yazdigini göndermeden önce bir kez daha oku!"Sen de burada kalici ciktin
Bu konuda hak veriyorum onlarca kez söylüyorum bir kez daha söyliyeyim her cöplügün kendi horozu vardir. Kurallari o horozlar kuyar ve uygular bizlerse bu kurallara uymak zorundayiz ama ayni zamanda elestirmeliyiz bize uygun olmayanlari.
Biz buradan ne sebeplerden ceza alanlar gördük, yani nokta endise edeceginiz son sey olmali
Yok o kurallar güncellendi diye biliyorum, simdi 1 ya da 2 saat ceza aliyorsunuz.
Kendi görüsüm: Technopat candir iyi güzel ama yetkili kadrosunun sanki ara ara ceza atma hevesi ile dolmasi ve bu atilan cezalarin akla zarar olmasi gercekten hos degil. Kac kere haksiz yere ceza alip konu acanlar gördüm, ha ayrica bir de konu acmayanlar var. Yani üye hakkini aramasa (-ki isteseniz konusunu onaylamayip hakkini aramasini bile engelleyebilirsiniz...) bos yere cezalandirilmis oluyor. Biz nasil iletimizi göndermeden önce bir kez daha okuyorsak sanki yetkililer de ceza vermeden önce ben ne yapiyorum acaba? diye kendine bir sormali
Uzun bir yazinin icine virgül koymayi unutan adami 1-2 gün cezalandiriyorsaniz o üyenin bunda bir artniyet oldugunu düsünmesi gayet normaldir yani ki ayni hatayi yetkililer ve yöneticiler de yapabilir.
Ben 23 senedir günde %80 yabanci dil konusuyorum, Türkce'yi unutmamak icin sürekli Türkce yaziyorum bilgisayar ortaminda ama burada kendime özel muamele istemiyorum mesela. Aslinda normalde biraz hakkimdir bu ama Türkiye'de yasayan Türk okullarinda okumus Türkce egitim almislarin cogundan daha güzel yazabiliyorum cogu zaman mesela. (Evet kendimi övdüm)
Neyse cenem düstü, sizin deyiminizle bu yazimdam dolayi banlamayin ha
Seviyorum sizi.
Sevgiler