En İyi Forumun Technopat.net Olması Gerçeği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teknoloji açısından öyle.

Geyik ve troll konusunda forumtr off-topic, lise ve üniversite hazırlık gibi konular da çok bilgi var orada. Hukuk ve sağlık bölümleri de gerçekten çok güzel. Münazara konusunda kanser olabilirsiniz ama eğlenceli geçiyor.

DH'de köklü bir forum. Orada aradığınız bir konu hakkında kesin bilgiler bulabilirsiniz.

1520433739216.jpg

Şuradaki seviyesizliği bir ben mi görüyorum? Neyse...
Eğer bu 1 hafta ban 1 yıl ban 100 yıl ban olayı gerçekse moderatörlerin akıllarından şüphe ederim. Ayrıca açılan bir konunun moderatörler tarafından düzeltilmesini doğru bulmuyorum. Çünkü konu düzeltilince adamın sorduğu soru da düzeltiliyor ve kişi sorusunun cevabını alamıyor. Moderatörler sadece yanlış yazımlarımızı düzeltsinler. Konumuzu değiştirmesinler. Bir şeye daha değinmek isterim 2 yıla yakın bir süredir bu forumdayım. Artık yazım kurallarını neredeyse biliyorum insanlık hali ara sıra kaçabiliyor gözümden ve ben artık yazım kuralları sebebi ile ceza almak istemiyorum. Belirli bir mesajı/yılı/puanı doldurmuş üyeler bence 1 hatasında ceza almamalı. Ne bileyim 3 yanlış yapınca falan ceza alalım mesela. Ayrıca güncel güzeldir ama bazen eski nesil güncelinden daha iyi olabiliyor. Bunu insanların anlaması gerek. Tutulmuşsunuz bir güncel sevdasına gidiyorsunuz (düşük bütçeli sistemlerden bahsediyorum). Neyse daha fazla uzatmayayım moderatörlere kolay gelsin kesin hatam vardır uzun yazdım çünkü.
Son bir sorum olacak. Doğrusu moderatör mü yoksa moderator mu? Telefonum sürekli moderator olarak düzeltiyor da.
Son olarak Technopat [emoji173]

SDN'sorunu üyeleri. Böyle bir seviyesizlik olur mu? Adamlar ne yazdığını bilmiyor sonra bir nokta yüzünden ban yedim diyor. Birde seviyesizler kaç sene ban yiyeceğini öğrenmek için edepsiz şeyler yazıyorlar. SDN'nin acilen üyelerini düzeltmesi gerekiyor.

Bu siteye bir ''forum'' denmesini doğru bulmuyorum. Bazı forumlar vardır; kalitelidir, bilgi doludur ve yine bazı forumlar vardır; IQ seviyesi tek haneli insanlardan başka kimse olmaz, trol kaynar.

Ama Technopat bir başka. :kalp: Beni hayata döndürdü diyebilirim. Onun sayesinde gerçekten ''sosyal'' bir insan oldum. :)

Forumlar forumdur, Technopat sitesi ise Technopat'tır. Ayrı bir dünya sanki.

Türkçe konuşuyor ve yazıyorsanız, Türkçe dilindeki yazım kurallarına uymak zorundasınız. Bu yüzden yazı yazarken yanlış yapan kişiler ceza alıyor. Burası ''evet'' sözcüğündeki ''v'' harfini ''w'' harfi ile yazan insanların üye olup mesaj atabileceği bir site değil.

Burası bilgili, kültürlü ve esprili insanların uğradığı bir kulüp gibi. ''Technopat's Club''

Bu siteyi seviyorum. Beni yeri geldi kendinden mahrum etti, yeri geldi uykusuz bıraktı.

Bana göre unutulamayan- vazgeçilemeyen bir sevgili gibi Technopat Sosyal.

Bu siteye bir ''forum'' denmesini doğru bulmuyorum. Bazı forumlar vardır; kalitelidir, bilgi doludur ve yine bazı forumlar vardır; IQ seviyesi tek haneli insanlardan başka kimse olmaz, trol kaynar.

Ama Technopat bir başka. :kalp: Beni hayata döndürdü diyebilirim. Onun sayesinde gerçekten ''sosyal'' bir insan oldum. :)

Forumlar forumdur, Technopat sitesi ise Technopat'tır. Ayrı bir dünya sanki.

Türkçe konuşuyor ve yazıyorsanız, Türkçe dilindeki yazım kurallarına uymak zorundasınız. Bu yüzden yazı yazarken yanlış yapan kişiler ceza alıyor. Burası ''evet'' sözcüğündeki ''v'' harfini ''w'' harfi ile yazan insanların üye olup mesaj atabileceği bir site değil.

Burası bilgili, kültürlü ve esprili insanların uğradığı bir kulüp gibi. ''Technopat's Club''

Bu siteyi seviyorum. Beni yeri geldi kendinden mahrum etti, yeri geldi uykusuz bıraktı.

Bana göre unutulamayan- vazgeçilemeyen bir sevgili gibi Technopat Sosyal.
Tam da aklımdan geçenleri yazmışsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı